SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA BIVŠIM MUŽEM! Voditeljka PRIZNALA da joj je on NAJVEĆA PODRŠKA: ZOVEM GA U POLA NOĆI!

Autor:

Zabava

26.01.2022

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Sanja Marinković priznala je da i nakon razvoda najveću podršku nalazi u svom bivšem suprugu.

SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O ODNOSU SA BIVŠIM MUŽEM! Voditeljka PRIZNALA da joj je on NAJVEĆA PODRŠKA: ZOVEM GA U POLA NOĆI!

Foto: instagram.com/sanjamarinkovicofficial

Voditeljka Sanja Marinković i njen suprug Aleksandar Uhrin razveli su se 6. januara prošle godine, a iz braka imaju sina Strahinju zbog kog su ostali u prijateljskim odnosima. Sanja je sada priznala da se dešava da ga pozove u pola noći kada joj je potreban.

 

 

– Baš smo prijatelji i mislim da je ta podrška nešto najvažnije. Ne idemo na piće, ne večeravamo nas dvoje, ali kada meni i Strahinji nešto treba, on je jedna od prvih adresa na koje se obratim. Čak i kad mi se tata razboleo, najveća podrška bili su mi rođeni brat i moj bivši muž. Čak i posle kada sam prolazila kroz teške periode, kada mi se brat ne javi u tri, četiri ujutru, imala sam slobodu da pozovem njega – rekla je ona u jednoj emisiji, prenosi Alo.

 

 

Sanja je otkrila i na koji način su uspeli da održe tako dobar odnos bez obzira na sve.

– Kad smo počeli da se zabavljamo, sećam se da sam mu rekla: “Molim te, ako ikada odlučimo da se rastanemo, neka to bude pre nego što počnemo da se mrzimo”. Tako da smo to ispoštovali. Mi smo se, kada je ljubav nestala, razišli kao muž i žena, ali ne kao otac i majka. Nismo prijatelji koji dele intimu, to nije ni normalno ni zdravo, ali stvari koje nas okupiraju, brige, trudimo se. Ipak on najbolje poznaje moju porodicu i mene i može najbolje da pomogne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading