IVA GRGURIĆ PRE OPERACIJA I SILIKONA, NEPREPOZNATLJIVA! Pobednica Zadruge PROMENILA LIČNI OPIS! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.01.2022

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica treće sezone rijalitija ''Zadruga'' sada važi za jednu od najpoželjnijih dama sa javne scene, a njen izgled pre operacija ne može da se poredi sa sadašnjim.

IVA GRGURIĆ PRE OPERACIJA I SILIKONA, NEPREPOZNATLJIVA! Pobednica Zadruge PROMENILA LIČNI OPIS! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Pobednica treće sezone rijalitija ''Zadruga'', Iva Grgurić, postala je poznata javnosti svojim učešćem u rijalitiju, zatim kao voditeljka na Red televiziji, ali i svojim izgledom. Iako nikada nije krila da se podvrgavala estetskim korekcijama, o njenom izgledu se konstantno polemiše, a ona iz godine u godinu izgleda drugačije.

 

 

Naime, Iva danas važi za jednu od najzgodnijih i najpoželjnijih devojaka sa javne scene i to zbog trenutnog izgleda, ali nije oduvek bilo tako.

Grgurićeva je 2014. godine bila deo jednog muzičkog spota, a njen izgled tada u odnosu na današnji je upotpunosti neprepoznatljiv.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Iva Grgurić 2014. godine

Ivin izgled i u ''Zadruzi 3'' razlikovao se od ovog iz 2014. godine, te već tada se moglo videti da intenzivno radi na poboljšanju svog fizičkog izgleda.

Republika

Foto: RTV Pink, S. Kojić

Iva Grgurić Zadruga 3

Kako je još tokom učešća privukla veliku pažnju naroda, naročito muške populacije, a u Beloj kući bila sa Stefanom Karićem i Filipom Đukićem sa kojim je kasnije nastavila romansu, pomislilo se da je konačno zadovoljna kako izgleda, te da će se zaustaviti sa operacijama. Međutim, to nije bio slučaj. Iva je odlučila da ''doradi'' grudi, usta, zube i na kraju operiše nos, a o toj operaciji se u javnosti dosta govorilo.

 

 

Ako je sudeći po njenom samopouzdanju i svakodnevnom osmehu, Iva je konačno zadovoljna svojim izgledom, a da li će stati sa korekcijama i estetskih zahvatima ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading