ADVOKATI I DUŠKO LAŽU! Tošić je UDARIO Jelenu, PORODIČNOG NASILJA je bilo!

Autor:

Zabava

07.01.2022

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša prijavila je supruga Duška Tošića za nasilje u porodici, koji je sve to negirao, a kako saznajemo sve što je rekao je laž.

ADVOKATI I DUŠKO LAŽU! Tošić je UDARIO Jelenu, PORODIČNOG NASILJA je bilo!

Foto: instagram.com/printscreen/karleusastar/republika.rs

Pevačica Jelena Karleuša danas je prijavila svog supruga, bivšeg fudbalera Duška Tošića za nasilje u porodici, a kako je navela on ju je prvo pljunuo, a zatim i udario.

Odmah po prijavi, policija je izašla na lice mesta, a zatim su oni i svi koji su bili prisutni nemilom događaju davali izjavu u policijskoj stanici, nakon čega je Tošiću izrečena hitna mera zabrane prilaska pevačici.

Republika

Foto: Republika

Policija ispred porodične kuće Jelene Karleuše i Duška Tošića

Advokati Duška Tošića dali su izjavu za medije u kojoj su rekli da nije bilo nikakvog nasilja i da je sve izmišljotina, a tim izjavama se pridružio i Duško koji je rekao da ne zna šta ga je snašlo.

Republika

Foto: Republika.rs

Advokati Duška Tošića

Međutim, kako portal Republika.rs saznaje, sve što su advokati i Duško Tošić rekli je neistina. Naime, sve što je Jelena Karleuša rekla u svojoj prijavi je istina i desilo se, nasilja je bilo, što su potvrdili i svi koji su se u tom trenutku zatekli u porodičnom domu Jelene i Duška.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

07.01.2022 18:21

Auuuu ma jel moguće....Sad je kasno moj Duško...

Odgovori 24 13
Maki

07.01.2022 22:45

Boze moj dragi !!!Zar jos ima manijaka koji tuku zene???Ma brale trebao si se razvesti odmah nakon njene afere a ne tuci i maltretirati 2 godine.