BOLESTAN JE, MORAM DA MU BUDEM I MAMA I ŽENA: Zorica Brunclik se POŽALILA na supruga, a onda je otkrila šta joj je KUPIO!

Autor:

Zabava

03.01.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik gostovala je u jednoj emisiji, i tim povodom je rešila da sumira godinu iza nas, ali je takođe odlučila i da progovori o suprugu.

BOLESTAN JE, MORAM DA MU BUDEM I MAMA I ŽENA: Zorica Brunclik se POŽALILA na supruga, a onda je otkrila šta joj je KUPIO!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Zorica Brunclik je na početku 2022. godine rešila da sumira godinu iza nas, pa je otkrila čemu se nadala.

 

 

- I onu prethodnu smo jedva čekali i mislili da on one gore neće biti. Ja sam nepopravljivi optimista, mislim da ulazimo u nešto što je bolje, nešto što pre svega neće da uskrati zagrljaj, to mi je najvažnije. Nekad zagrljaj može da bude kontakt sa publikom, grlimo se kroz pesmu. Sa porodicom direktno, a kad nisam mogla, uf... Sad samo kažem ne mogu više - rekla je Zorica i dodala da li smatra da je ljubav pokretač svega:

 

 

- Imam toliko ljubavi, da mogu da je proizvodim. Razmišljala sam da se bavim biznisom. Za ljubav ne bi neko došao ni za džabe, pitali bi da li vršite dostavu. Ja sam neko ko ne priznaje poruke i čestitanje preko poruka. Postoje neki datumi, Nova godina, rođendani, još kad krene ona jedna stereotipna poruka - priča pevačica za Pink.rs, a prenosi Kurir.

 

 

Zorica je otkrila da li od porodice dobije spisak želja kako bi im kupila poklone.

- Ne. Mi smo sad krenuli, pošto nas ima mnogo, zamisli da svako svakom treba da kupi, svelo bi se na žvaku. Srednja ćerka je predložila da stavimo sva imena u čarapu i čije ime izvučemo tome kupujemo ove godine svi, jedan poklon, samo ćemo da vidimo da li će deda to da usvoji - objasnila je Zorica, a onda se dotakla i supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša.

 

 

- Dobio je vrtićni virus. Navikla sam na njega tu i da vidim pogled i da li je dobro ili nije. Sad su sva deca u svojim domovima, imaju svoje porodice i nas dvoje smo sami. Ja sam mu mama, žena, drug, prijatelj, sve, i on meni. Fokusirani smo jedno na drugo. Sad sam dobila kucu za Novu godinu - otkrila je Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Seka

03.01.2022 13:40

Nije mi jasno sta je ova zena od sebe napravila. Da li ona misli da to izgleda dobro. Ima li stilistu? Tekst nisam ni citala pa I nemam komentar a I sta moze pametno reci sa tim cudom na glavi.