PLAŠILA SAM SE DA ĆE ME NEKO UBITI NA ULICI: Poznata pevačica dobijala pretnje SMRĆU, a ON je razlog!

Autor:

Zabava

03.01.2022

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lela Andrić je bila najpoznatija folk pevačica devedesetih, a njen turbulentan ljubavni život ju je doveo u pravu opastnost.

PLAŠILA SAM SE DA ĆE ME NEKO UBITI NA ULICI: Poznata pevačica dobijala pretnje SMRĆU, a ON je razlog!

Foto: youtube.com

Lela Andrić je bila jedna od najpoznatijih folk pevačica tokom devedesetih godina, a onda je samo nestala iz javnog sveta i već dve decenije se ne bavi muzikom.

 

 

Lela je tokom svoje karijere bila udata za biznismena Srđana Adžemovića, a nakon razvoda on se oženio sa bivšom modelsicom Nevenom Stamenković od koje se takođe razveo.

 

 

Pevačica tvrdi da se plašila za svoj život dok je bila u braku sa Srđanom jer je on tada bio meta kriminalaca. Lela nikada nije krila da se druži sa ovakvim ljudima, a tako je čak i kumovala jednom.

 

 

Družila sam se sa svima, i sa finim momcima, s kriminalcima, političarima, estradom. Ne znam zašto su me svi oni voleli, verovatno zato što sam bila iskrena. Najteže mi je bilo kad je ubijen moj kum Dugi, kao i Šljuka. Sva ta ubistva su se desila tokom prve godine mog braka sa Srđanom Adžemovićem – ispričala je pre par godina za Kurir, a potom i dodala:

 

 

Ubice su zapravo jurile mog muža, pa su onda ubijali koga su stigli. Plašila sam se za svoj život jer nikad nisam mogla da znam da li će me neko ubiti na ulici, staviti mi bombu pod auto ili gađati kuću zoljom. Pretnje smrću smo dobijali stalno. Zato sam bila najsrećnija kad sam se razvela, ne zbog Adžema, nego zato što je to bio težak period mog života.

 

 

Lela se osvrnula i na pokojnog Šabana Šaulića koji joj je napisao par pesama.

Njega sam poznavala pre nego što mi je napisao pesmu ‘Tomo, majstore’. Volela sam ga kao pevača i prijatelja. Šaban me i nagovorio da snimim njegovu pesmu i nisam se pokajala – rekla je Lela za pomenuti medij, a prenosi Espreso.

 

 

Pevačica je 2015. godine osuđena na osam meseci zatvora jer je pomagala da se otkrije informacija o prisluškivanju telefona vođe kruševačkog klana Zorana Jotića Jote, a malo ko zna da je 2005. godine provela 11 meseci u zatvoru jer je prevarila švajcarca za 140.000 švajcarskih maraka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading