PREDVIDELA JE NJIHOVU SMRT: Šaban i Mrka u KAFANI upoznali GATARU koja im je prorekla SUDBINU!

Autor:

Zabava

20.12.2021

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šaban Šaulić i Milutin Mrkonjić Mrka su u mladosti svaki dan provodili zajedno, a jedno veče im je bilo presudno za sve.

PREDVIDELA JE NJIHOVU SMRT: Šaban i Mrka u KAFANI upoznali GATARU koja im je prorekla SUDBINU!

Foto: Youtube.com printscreen, Instagram.com

Pokojni Šaban Šaulić i Milutin Mrkonjić su bili nerazdvojni u mladosti. U jednom periodu su svaki dan išli po kafanama, na večere i pijanke. 

- Nije bilo proslave na kojoj nisu viđeni, a obojica šmekeri, stari boemi… Umeli su da naprave zajedno štimung i svako je želeo da bude u njihovom društvu – započinje izvor Skandala, a prenosi Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Šaban Šaulić

– Tako su se jedne večeri zadesili u jednom hotelu na nekoj proslavi. Tada su upoznali prelepu ženu, to je inače moja drugarica. Fatalna je bila, verujte mi, i to po sve muškarce – priča izvor.

Ispostavilo se da su to veče Šaban i Mrka sreli jednu devojka koja se bavi numerologijom pa su je tako pitali da im gleda u budućnost.

– Rasna crnka, sa oblinama, odmah je osvojila i Mrku i Šabana. Pio se viski u neograničenim količinama, Šaban je pevao kao nikada pre, a Mrka je samo dodavao štimung. Ma veče za pamćenje. Tada im je ta moja drugarica rekla da se bavi numerologijom i astrologijom i pitala ih da li žele da im malo baci pogled na budućnost i oni su pristali. Izvadila je papir i olovku i tražila im datume rođenja i oni su joj rekli iz zezanja misleći da je sve to samo još jedan ludi provod sa prelepom ženom. Međutim, kad im je videla sudbinske brojeve, bukvalno joj se u momentu faca skamenila. Kao da joj je pozlilo kad je shvatila šta u budućnosti čeka Šabana, a šta Mrku. Oni to nisu ozbiljno shvatili, pa su navalili da im kaže šta vidi, pa im je rekla. Šabanu je prorekla da ga kroz određeno vreme čeka nesreća u kojoj će stradati, nije precizirala kada će se to desiti, ali je nekako bila sigurna u to što govori. Za Mrku je takođe objasnila da i njega čeka crna sudbina, i to tri godine nakon Šabana - rekao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Maja

21.12.2021 06:26

"Crna sudbina"? Umro covek u 80toj godini.

Odgovori 22 1
Deda

21.12.2021 06:47

Pa sto je Mrku cekala crna sudbina?! Normalno je umro od starosti. Svi umiru jednog dana.

Odgovori 18 3