NAJMORBIDNIJA PRIČA SRPSKE ESTRADE! MARINA JE NAVODNO IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Dečka nahvatala u PREVARI, pa se udavila u kadi!

Autor:

Zabava

20.12.2021

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica na estradnoj sceni pojavila se kao jedna od estradnih dama koju su proglasili mrtvom.

NAJMORBIDNIJA PRIČA SRPSKE ESTRADE! MARINA JE NAVODNO IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Dečka nahvatala u PREVARI, pa se udavila u kadi!

Foto: youtub.com printscreen

 

Poznate dame sklone su mnogim morbidnim pričama koje kruže oko njih, dosta puta se dešavalo da neku pevačicu proglase preko društvenih mreža mrtvom, a oko jedne istaknute umetnice na estradi se digla se velika prašina kada se pojavila vest da je izvršila samoubistvo. 

 

 

Naime, pevačica Marina Visković u medijima se prvi put pojavila pre jedne decenije, a tada je objavila spot za pesmu pod nazivom ,,Gde sam grešila". Podsetimo, Marinina pesma prebacivala se sa telefona na telefon, još i pre nego što je ekranizovana spotom. Dejan Milićević, kao jedan od istaknutijih umetnika kada su u pitanju vizuelni spotovi, pristao je da odradi sa Marinom celu priču. Tada se još spekulisalo da je pesma napisana od strane devojke, koja je bila razočarana u ljubav, posegla za alkoholom i tabletama i tako sebi oduzela život. 

 

 

Zbog priče koja je kružila, pesma ,,Gde sam grešila" doživela je vrtoglavi uspeh kada se pojavila na platformi Jutjub, a igrom slučajnosti, Marina i Dejan odradili su fenomenalan spot, jer se pevačica u ulozi devojke koja biva prevarena na kraju priče davi u napunjenoj kadi vodom.

 

 

- To je jedna užasna priča. Eto, sahraniše me i pre početka karijere. Za neupućene, gradom se pronela priča da je devojka koja je otpevala tu pesmu zbog tužne ljubavi izvršila samoubistvo. Kako je vreme odmicalo priča je dobijala sve neverovatnije zaplete… Na kraju su mi navodno umrli roditelji, a ja sam, trudna i bez dečka, izvršila samoubistvo - izjavila je Marina, a prenosi Pink.

Očigledno je da ljudi mogu da izmisle svašta, a kako zvuči pesma koja je navodno bila kobna po Marinu poslušajte u nastavku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading