RAZVOD OD MAŠANA LEKIĆA JE PODNELA TEŠKO, IMALA JE PROBLEME SA ĆERKOM: Bivša surpuga voditelja pokazala NASLEDNICU, fotkom raznežila sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2021

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša supruga voditelja Mašana Lekića odlučila je da izađe iz senke njenog bivšeg supruga, a ona je sada pokazala i kako izgleda ćerka Mia.

RAZVOD OD MAŠANA LEKIĆA JE PODNELA TEŠKO, IMALA JE PROBLEME SA ĆERKOM: Bivša surpuga voditelja pokazala NASLEDNICU, fotkom raznežila sve! (FOTO)

Foto: e-stock

Poznati voditelj Mašan Lekić iza sebe ima brak sa prelepom Mirom Lekić, koja je njihov razvod podnela kao prava heroina. Iako ne vole da se eksponiraju u javnosti, mediji su saznali za njihov razvod, iako su se trudili da sve obave pod okrivljen tišine. Naime, kako su mediji saznali, Lekić je sa novom devojkom Kristinom otpočeo zajednički život, zbog čega su Mira i Mia bile da udaru i bile su primorane da se nose sa teškim periodom u životu. 

Inače, do ljubavnog brodoloma došlo je dosta ranije i pre nego što se saznalo da je Kristina, Mašanova nova izabranica u drugom stanju. Međutim, odluka Mire i Mašana bila je da se od javnosti apsolutno krije svaki detalj, a sve u nameri da zaštite ćerkicu i naslednicu Miu. Njihova ćerka je prolazila kroz težak period zbog razvoda roditelja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_)

 

Mašanova bivša supruga nije pokazivala slabost, sve do trenutka, kada je odlučila da obriše sve porodične fotografije sa društvene mreže Instagram, zbog čega su mnogi pomislili da je mentalno loše. No, mnogi su shvatili ovo kao novi list u životu i da je Mira spremna da krene dalje nakon teškog perioda u životu, te da je spremna da započne poputno novo poglavlje. U tom trenutku, Mira Lekić je razvod ostavila iza sebe i odlučila da se vrati svom poslu i još više ćerki Mii, kojoj je bila izuzetno potrebna. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_)

 

Mira se vratila u tom trenutku na male ekrane, kroz emisiju ,,150 minuta", koja se emituje na Prvoj televiziji, te je ponovo stala pred kamere i svima pokazala svoju stabilnost. Inače, Mira je zbog njegov braka sa Mašom, godinama bila u senci svog muža, te mnogi nisu uspeli da vide njenu profesionalnost, mada, kako mnogi komentarišu, razvod joj je doneo još bolji izgled, jer je imala dosta vremena da se posveti svom ličnom napretku. 

Mira je nedavno podelila sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram fotografiju sa ćerkom Mio, koja je izrasla u pravu lepoticu, a voditeljka se pohvalila da će je naslednica još malo da prerasti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Maja

20.12.2021 16:06

Zeno draga prelepa si.I vidi se dobrota.A on je tako ljigav sa samom svojom pojavom,(na zabu lici)a vidi mu se i po faci da nije dobra osoba.Bas to ljigav...s obzirom da licina zabu,isti je..fuj