DŽENIFER ANISTON PROGOVORILA O SVOJOJ MAJCI: Glumila je ŽRTVU, nisam htela da budem kao ONA!

Autor:

Zabava

20.12.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer Aniston je godinama na sceni, a sada je otkrila detalje iz njenog privatnog života.

DŽENIFER ANISTON PROGOVORILA O SVOJOJ MAJCI: Glumila je ŽRTVU, nisam htela da budem kao ONA!

Foto: prinstcreen

Holivudska glumica Dženifer Aniston nedavno je otkrila koje probleme je imala nakon što se proslavila ulogom Rejčel Grin u hit seriji "Prijatelji".

Prva sezona ove komedije emitovana je pre 15 godina, a glumica je nakon završetka snimanja ostala verna karijeri, pa je tako glumila u dosta filmova.

Na pitanje kako je uspela da preživi medijski pritisak i da ne ulazi u skandale kao njene koleginice, glumica je kratko odgovorila:

- Božji dar podrške, imala sam samo nekoliko pametnih i pozitivnih ljudi oko sebe.

Dženifer je progovorila i o svojoj majci, Nensi Dou, koja je godinama bila otuđena jer se nije lepo snašla u svetu slavnih. 

- Odrasla sam gledajući Nensi, koja je večno glumila žrtvu, i nije mi se svidelo kako je to izgledalo. Znala sam da mi ta osoba daje primer onoga što nikada ne bih želela da budem, i nikada to neću biti. Mislim da je to otrovno stanje koje uništava dušu. I čuj, zar bi zbog malo stresa trebalo javno prolaziti kroz mračna s*anja? - rekla je glumica, a prenosi B92.

Glumica je dodala da je tada imala izbor, da li da se bori ili da bude kao svoja majka.

- Ili ću se predati slatkišima i živeti ispod pokrivača ili ću ustati i pokušati da pronađem izlaz pa usput i napredovati - to sam i učinila, našla sam izlaz -rekla je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading