BILA JE BOMBA DEVEDESETIH A ONDA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI: Glumica nakon TRI decenije pauze rešila da se VRATI na male ekrane!

Autor:

Zabava

17.12.2021

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica Savina Geršak napravila je pauzu u snimanju filmova, a sada je rešila da se vrati u glumačke vode.

BILA JE BOMBA DEVEDESETIH A ONDA SE POVUKLA IZ JAVNOSTI: Glumica nakon TRI decenije pauze rešila da se VRATI na male ekrane!

Foto: printscreen

Savina Geršak je bila jedna od najpoželjnijih glumica Jugoslavije, a mamila je uzdahe mnogih gde god da se pojavila.

Najbitniju ulogu je odigrala u filmu "Čudo neviđeno" iz 1984. godine gde se pojavila kao od majke rođena, i time je izazvala pravu buru.

Republika

Foto: printscreen

Savina Geršak

 

Međutim, kada je napunila 28 godina odlučila je da batali svet glume, pa se tako preselila u Ameriku gde je završila psihologiju i započela karijeru psihoterapeuta.

 

Nakon 30 godina, Savina je odlučila da se opet vrati njenoj prvoj ljubavi - glumi, i tako je otkrila da ćemo je gledati u filmu “Elegija lovora”.

Republika

Foto: printscreen

Savina Geršak

 

– Povratak je bio na više nivoa veoma uzbudljiv. Na prvom mestu vratila sam se toj staroj Savini, devetnaestogodišnjoj devojci koja treperi pred autoritetom kinematografije. Zatim dolazak u Crnu Goru gde sam započela karijeru. Sa toliko sećanja i uspomena sam se srela po dolasku u Durmitor. Imala sam značajnu glumačku pauzu. Povratak pred kamere je za mene novo iskustvo. Kada sam počinjala, filmovi su se snimali na traci. Reditelji su gledali direktno u glumce i u scenu koja se neposredno odigrava ispred njih. Danas glumca i reditelja razdvaja monitor —rekla je Savina za Nedeljnik, a prenosi Espreso.rs.

VIDEO BONUS:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading