BILA SAM U VEŠTAČKOJ KOMI: Stoja DRASTIČNO promenila svoj IZGLED, više NE LIČI NA SEBE! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.12.2021

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Stoja Novaković potpuno je promenila svoj izgled i ispričala sve o estetskim zahvatima kojima se podvrgla u Turskoj.

BILA SAM U VEŠTAČKOJ KOMI: Stoja DRASTIČNO promenila svoj IZGLED, više NE LIČI NA SEBE! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen/stojaofficial

Pevačica Stojanka Novaković Stoja duži vremenski period bila je u medijskoj ilegali ali je rešila da izađe iz iste potpuno drugačija.

Novakovićeva je vidno smršala, drastično promenila stil, a vidljivo je i da izgleda nikad zadovoljnije i srećnije. O estetskim zahvatima kojima se podvrgla o Turskoj, sada je prvi put progovorila:

Foto: instagram.com/stoja_institucija

Stoja

 

- To je poznato kod mene! Kada se menjam, menjam sve! Letos sam obećala da ću smršati i napraviti nešto novo. Pokušala sam i uspelo mi je, baš sam zadovoljna. U Turskoj sam provela 10 dana i 2 meseca oporavka. Još uvek me boli, bila sam nepokretna 3-4 dana, sreća što je moj drug išao sa mnom - priča Stoja za Pink.rs

Dosta se spekulisalo o cifri preko 100 hiljada evra koju je dala za novo lice, a evo kako ona to komentariše:

Foto: instagram.com/stoja_institucija

Stoja

 

- Bila sam 9 i po sati u veštačkoj komi. Ne bih o cifri, ali tu je negde. Kad kažeš Turska, svi znaju da nije baš jeftino i jednostavno, ali ja sam prezadovoljna. Ove praznične dane uglavnom provodim radno. Imamo malo više posla pred Novu godinu, snimanja i sve to - dodaje Stoja.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading