MAJKA MU JE UMRLA U NAJGORIM MUKAMA, A OTAC ALKOHOLIČAR: Goran Bregović ispričao sve detalje PORODIČNE TRAGEDIJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.12.2021

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar Goran Bregović ispričao je sve o porodičnoj tragediji sa kojom se susreo još od malih nogu, nakon što su mu se roditelji razveli.

MAJKA MU JE UMRLA U NAJGORIM MUKAMA, A OTAC ALKOHOLIČAR: Goran Bregović ispričao sve detalje PORODIČNE TRAGEDIJE! (FOTO)

Foto: Youtube.com

Goran Bregović

Poznati muzičar i pevač Goran Bregović jedan je od uspešnijih javnih ličnosti na Balkanu. Međutim, ono što malo ko zna jeste da se Bregović našao u samom vrhu najbogatijih ljudi u Srbiji. Međutim, ni čitavo bogatstvo nije dovoljno da se prikrije njegovo tužno detinjstvo, a pre nekoliko godina otvoreno je govorio o bolu koji nikada nije prestao. 

Naime, Bregoviću je otac bio vojno lice, ali je mnogo pio alkohol. Roditelji su mu se razveli zbog toga, majka je napustila oca, a bila je velika ljubav, kako ističe muzičar. Nakon razvoda roditelja, Bregović se susreo sa tužnom vešću o smrti majke, koja se razbolela od leukemije. 

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Goran Bregović koncert

 

Moji roditelji su se jako voleli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav. Kada se moja majka razbolela od leukemije bila je u bolnici u Splitu, u gradu u kome je moj otrac živeo sa drugom ženom. Ta njegova druga žena mi je pričala da je moj otac nestajao iz kuće noću. Ona ga je jednom pratila i videla kako se on iskrada i odlazi do bolnice u kojoj je moja majka umirala. Tu bi celu noć napolju sedeo ispod prozora sobe u kojoj je moja majka umirala i pušio celu noć – ispričao je Bregović u jednoj emisiji.

Goran dodaje da mu se otac izlečio od alkoholizma, međutim, kada je saznao da mu se bivša supruga razbolela i umrla, on se vratio starom poroku. 

Republika

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

Goran Bregović pevač

 

On je tad već bio izlečen od alkoholizma ali kada je moja majka umrla on se vratio na selo i zasadio vinograd. Onda je počeo ponovo da pije. Pio je hiljadu litara vina godišnje, toliko je davao taj vinograd. I uglavnom je to vino pio sam. Ako ima tužna priča za ilustraciju za veliku ljubav koja je propala zbog alkohola, to je ta priča iz moje porodice – ispričao je tada, a piše Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Zoks

20.12.2021 11:54

Pa i ti nisi mnogo bolji od oca,čašu viskija ne ispuštaš na koncertima

Odgovori 4 13
Dejan

20.12.2021 17:32

Alkohol je jedno veliko zlo, ako my das da bude gazda