KARIĆEVA BIVŠA I SADAŠNJA U AKCIJI: Jovana i Tijana eM otkrivaju - STEFANU SMO SPREMILE JEDNO IZNENAĐENJE! (VIDEO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

03.01.2022

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika.rs i dnevnih novina Srpski telegraf spoji li za praznično slikanje Jovane Ljubisavljević i Tijane Milentijević.

KARIĆEVA BIVŠA I SADAŠNJA U AKCIJI: Jovana i Tijana eM otkrivaju - STEFANU SMO SPREMILE JEDNO IZNENAĐENJE! (VIDEO)

Foto: Dušan Milenković

Tijana i Jovana

Pevačica Tijana Milentijević poznatija kao Tijana Em i bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević - Misica tvrde da nemaju toliko toga zajedničkog, ali imaju zadrugara Stefana Karića! Naime, bez obzira na to što su obe imale ili imaju vezu s istim momkom, među njima nema ni trunke ljubomore, pa se druže kao da su najbolje drugarice.

One su pozirale u seksi izdanju pred objektivom Srpskog telegrafa i portala Republika.rs, pa su Kariću, koji je trenutno u rijalitiju, poručile da mu spremaju iznenađenje, koji će dobiti tek kad napusti imanje.

Foto: Dušan Milenković

Jovana i Tijana u seksi izdanju

 

Jovana i Tijana pozirale su dok su ispijale šampanjac, pa su skovale plan kako da naprave štos Stefanu, koji od njih dve ima veliku podršku dok se takmiči u "Zadruzi 5".

 

- Stefana podržavam maksimalno u svemu, a što se mene tiče, neka u rijalitiju ostane do finala. Nikada mi ne bi priredio nešto što ne treba, dobro ga poznajem i ne plašim se da će ikad da me prevari. Tijana je super devojka! Odlično se slažemo i pouzdano znam da Stefanu to nije problem - rekla je misica, a Tijana se nadovezala:

Foto: Dušan Milenković

Jovana i Tijana u seksi izdanju

 


- Spremamo mu iznenađenje, ali niko ne zna o čemu je reč! Dogovorile smo se da ne otkrivamo ništa, ali verujem da će svi biti iznenađeni. Jovana treba da zna da ima pored sebe divnog momka, nekog ko je uvek tu za nju, a naći nešto tako je danas retko. Stefan je sjajan momak, to je pokazao i pred milionskim auditorijumom.

 

Kako je izgledalo fotkanje Jovane i Tijane pogledajte u videu na početku teksta! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
gege

04.01.2022 07:34

slatke su, spavao bi sa njima