ZORICA BRUNCLIK OČAJNA! MOLI KOLEGE ZA POMOĆ: Pomozite mi da KUPIM stan!

Autor:

Zabava

18.12.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Brunclik je došla kod Dragane Mirković na snimanje emisije, a onda je zamolila za pomoć.

ZORICA BRUNCLIK OČAJNA! MOLI KOLEGE ZA POMOĆ: Pomozite mi da KUPIM stan!

Foto: Ivica Maksimović

Zorica Brunclik je prisustvovala snimanju novogodišnjeg programa na televiziji Dragane Mirković, a pevačica je odmah iskoristila priliku da zamoli koleginicu za pomoć.

 

 

Kako Scandal piše. Zorica je na pauzi od snimanja prišla Dragani i započela neobaveznu konverzaciju, a onda je pitala da joj pomogne.

 

 

– Zorica je prvo pitala Draganu kako je, kako joj je u Beču, kako su joj deca, baš su se fino ispričale. Posle joj se poverila da ima želju da kupi lep stan u Beču, i to na što boljoj lokaciji i onda joj je logični da se obrati upravo njoj koja tamo živi da joj pronađe najbolje ponude. Zorica ima želju odavno da kupi stan u Austriji da ima gde da bude kad putuje na tu stranu ide s Kemišom, a što da ne, može i da ga izdaje, a da ga posle ostavi ćerki Zlati. Dragana joj je obećala da će joj pomoći i rekla joj da je najbolje da to prepuste njenom Toniju jer je sigurna da će joj on dati najbolju moguću ponudu – ispričao je izvor za pomenuti list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Duksi

18.12.2021 14:06

Sirota Zorica kupuje stan na povoljnom mestu u Beču.

Odgovori 23 5
Mike

18.12.2021 22:43

Mirnami savest nikada nisam potrosio dinar na Zoricu.