KARLEUŠA SPREMNA ZA SPEKTAKL U KASINI: A onda otkrila šta sprema sa Marijom ispred skupštine! (VIDEO)

Autor: MARKO PANTIĆ

Zabava

07.12.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Kareuša najavila je spektakularan nastup u klubu Kasina u samom centru Beograda.

KARLEUŠA SPREMNA ZA SPEKTAKL U KASINI: A onda otkrila šta sprema sa Marijom ispred skupštine!  (VIDEO)

Foto: Republika

Jelena se pojavila u klubu Kasina, gde je najavila svoj nastup, na kom će se pojaviti odmah nakon koncerta ispred Narodne skupštine.

A kako je Marija Šerifović istakla da bi zbog scenskog spektakla prihvatila da zaigra sa njom na ispred skupštine Beograda, upitali smo je šta se dešava sa tim:

- Ona to ni ne zna, to je već osmišljeno, samo moramo još da je obavestimo i da je ubedimo. Imamo kompletno osmišljen njen scenski deo, samo još ja treba da joj saopštim to, verujte mi to će biti spektakl, Marija mora da pristane na to. Ako pristane imamo scenu decenije - rekla je Jelena, a onda otkrila koliko joj nedostaje Marija Šerifović uz "Zvezda Granda":

Republika

Foto: Republika

Jelena Karleuša

 

- Marija i samo smo svakodnevno u kontaktu, mi nikada nismo ni prestale. Ja joj želim svu sreću u "Zvezdama Granda" i najveću gledanost, ona je moj dragi prijatelj, Ana Bekuta žena koju neizmerno volim i poštujem, koja je u žiriju i ja mogu samo da navijam za "Zvezde Granda" ja sam tu bila od 2015. do 2021. Veliko parče svoje karijere sam provela tu, dala čisto srce i pravila veliki rejting i sada kako bilo ja navijam za njih.

A kako je Jelena nedavno imala jako emotivnu poruku za Anu Bekutu na svom Instagram profilu, upitali smo je da li je to dokaz da prijateljstva stvarno postoje na estradi:

- Ana je bila uz mene kada meni bilo loše i kada je meni bilo jako teško, prva je došla u moju kuću, bila sve vreme uz mene kada bi je umrla majka, organizovala komemoraciju, bila uz mene u najtežim trenucima, uvek lepa reč i majčinski odnos prema meni, ja joj se zahvaljujem. Velika nesreća nas zadesila ona je ostala bez svog emotivnog partnera, bez Mrke koji je bio i moj prijatelj, to je čovek koji je mene mnogo voleo, i ja njega. Imao je divne reči za mene, podržavao me. Stvarno smo otvorene sipmatije imali jedno prema drugom. Ana i Mrka su bili pokazatelj velike ljubavi. 

Republika

Foto: Republika

Jelena Karleuša

 

Za sam kraj Jelena nam je otkrila da li će njene ćerke Atina i Nika doći sa njom na novogodišnji koncert s ozbirom da su sad već tinejdžerke.

- Atina je ušla u taj "tinejdž" period ima 13 godina, Nika ima 12 tako da će one biti u bekstejdž-u sa mom ispred Skupštine kad je reč o dočeku, a posle ne moraju u Kasinu mogu da idu kući da spavaju pošto će biti kasno.

Šta je Jelena Kareleuša još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading