DOŽIVOTNO ĆU PATITI ZA NJIM! Izvorinka Milošević nikada nije prebolela smrt supruga: RANE NISU MOGLE DA PODNESU TOLIKU KOLIČINU ALKOHOLA!

Autor: Republika

Zabava

05.12.2021

17:43

Pevačica Izvorinka Milošević nikada nije prebolela smrt supruga Miše Blama.

DOŽIVOTNO ĆU PATITI ZA NJIM! Izvorinka Milošević nikada nije prebolela smrt supruga: RANE NISU MOGLE DA PODNESU TOLIKU KOLIČINU ALKOHOLA!

printscreen

Izvorinka Milošević, poznata je pevačica izvornih i narodnih pesama, a udata je bila za nekadašnjeg džez muzičara, Mišu Blama, koji je preminuo 2014.godine, a čiju smrt nikada nije prebolela.

- Imala sam tu jednu osobu u svom životu koju sam volela bezrezervno. Nikada više nije imao zamenu u bilo kom obliku. Upoznala sam ga u ranoj mladosti. Ja sam bila jako mlada i on je bio čovek koji mi je otvorio prozor u svet. Bio mi je sve, učitelj, pokrovitelj... Pokazivao mi je samo lepu muziku - počela je Izvorinka i dodaje da je od njega sve naučila:

youtube.com/RTV Pink Official

Izvorinka Milošević o suprugu

- Uz njega sam naučila sve, šta su loši trileri, šta su dobre izvorne pesme, koji put treba da odaberem... Duboko negde u dubini duše sam uvek patila za njim, i to će tako biti doživotno. Pitaju me ljudi: "Zašto, kada život nije jedan čovek?". Nije. Uvek postoje nove ljubavi, ali takva ne - kada si strašno mlad, kada toliko veruješ, veruješ u iskrenost, da će to trajati doživotno, i onda se naoružaš svim onim što imaš u sebi i daš toj jednoj osobi. Šta se posle desilo, duga je to priča. Na ozbiljnom sam putu da, kad već on nije, napišem knjigu i da na papir stavim šta se sve dogodilo sa mojim životom, kako sam uspela da se izborim, da iz gorštačkih planina Deli Jovana i Homolja siđem u civilizaciju, završim neke škole i sretnem Mišu Blama - nastavila je:

youtube.com/printscreen

Izvorinka Milošević nikada nije prebolela Mišu Blama

- On je bio ostvarena ličnost, a ja devojčica od 17-18 godina. U odnosu dvoje ljudi je iskrenost alfa i omega svega. Mi smo se tako spojili. Bila sam jako mlada. Bio je deset godina stariji od mene. Bio je isuviše svoj. Pitaju me ljudi: "Kad ga već toliko hvališ i posle toga se nisi više udavala, iako si imala toliko šansi, zašto si se, ženo, razvela od njega?!". E, to moram da stavim na papir. On je bio isuviše jaka ličnost, isuviše svoj. On je bio bolesnik od kronove bolesti, ali se nije dao. To je jako teška bolest. On uzme svoj kontrabas, ode u noćni klub, gde su prigušena svetla, stavi čašu viskija i krene da svira svoj omiljeni džez, a zna da će sutra da završi u bolnici jer ne može rana na stomaku da podnese tu količinu alkohola. Govorio je: "Hoću da živim tako, makar samo 24 časa!". To ga je koštalo života - zaključila je pevačica, prenosi Pink.rs.

Bonus video

Komentari (1)

Loading
Ljubica

05.12.2021 22:08

Kija povukla nogu, svi pišu knjige sad