HARALI SU ESTRADOM, PA PALI U ZABORAV! Poznati čije je vreme ODAVNO PROŠLO!

Autor:

Zabava

05.12.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imali su hitove i slavu, ljudi su ih voleli, ali oni nisu znali kako da opstanu na zvezdanom nebu.

HARALI SU ESTRADOM, PA PALI U ZABORAV! Poznati čije je vreme ODAVNO PROŠLO!

Foto: youtube.com/printscreen/republika

Na estradi ništa nije gotovo i konačno, pa kada jednom osvojite scenu, to ne znači da će tako ostati zauvek. Iako mnoge zvezde deluju kao bogomdane, da bi trajale, one moraju stalno iznova da se trude i dokazuju da bi sijale istim žarom. Jer jednog dana ste na vrhu, a već sledećeg zaboravljeni. To najbolje govori činjenica koliko je pevača koji su bili megapopularni i slavni bukvalno preko noći nestalo sa scene iz raznoraznih razloga. Neke je prosto pregazilo vreme i nadolazeći trendovi, kao i pritisak pred sve većim brojem mlađih izvođača, dok su se pojedini povlačili jer su prosto želeli neki drugačiji život.

I tatine veze su mu bile bezveze

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Mikica Bojanić je sin Miloša Bojanića

Mikica Bojanić je sin folk legende Miloša Bojanića, koji je pokušao da se probije na estradu 2001. On je putem tatine veze i tada velikog prijateljstva s vlasnicima "Granda" Sašom Popovićem i Lepom Brenom upao u tada najveću izdavačku kuću. Imao je efektne nastupe s plesačicama, izdao je ukupno tri albuma, ali nije ubo nijedan hit. Čak ni eksplicitne fotografije koje su isplivale u medijima nisu mu pomogle da postane zvezda. Danas živi u Floridi, daleko od estrade i ne pomišlja da se vraća na scenu.

Prodavala glas, u ilegali pronašla spas

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Ceca Slavković prodavala glas

Ceca Slavković je dvehiljaditih bila veoma popularna i na estradu je unela novi zvuk, takozvani etno-pop. Ona je doslovce harala i bila broj jedan kada su nastupi i gostovanja u ondašnjoj emisiji "City klub" bili u pitanju. Pevala je prateće vokale za mnoge na estradi, a nekima je u to vreme i prodavala glas jer su takozvane otvaračice usta na sceni bile tada u trendu. Međutim, imala je i svoje veoma slušane pesme, zbog kojih je stekla istinsku popularnost, a poznata je i po bliskoj saradnji sa Željkom Joksimovićem. Ceca je izdala ukupno dva albuma, a onda je samo iščezla i nema je na estradi već godinama.

Popovićeva miljenica isparila zbog dugova

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sani je bila miljenica Granda

Samira Grbović poznatija kao Sani bila je seks-bomba koja je bukvalno rušila scenu "Granda" i bila jedna od omiljenih pevačica Saše Popovića. Nosila je uske suknjice i kostime, kakve nijedna pevačica u to vreme nije imala. Često je dovodila i igrače, koji su bili s njom na sceni. Izdala je ukupno sedam albuma. Onda je dvehiljaditih upala u dugove kod kompozitora i zauvek pobegla u Ameriku. Danas je samo bleda senka one seks-bombe koju je Popović obožavao i peva po Americi za naše ljude po manjim kafanama.

Htela da sruši Brenu, pa uništila samu sebe

Republika

Foto: Prntscrin

Suzana Perović bila konkurencija Lepoj Breni

Suzana Perović je devedesetih bila velika zvezda bivše Jugoslavije i pretila da pomuti čak i slavu Lepe Brene, ali to se nije desilo. Nakon što je prestao da sarađuje s Fahretom i Slatkim grehom kompozitor Milutin Popović Zahar pronašao je pulenku u kojoj je video novu Brenu. Uprkos činjenici da je u tom trenutku bila velika zvezda, Suzana donosi odluku da se povuče s estrade zbog porodice. Izdala je četiri albuma. Vratila se dve decenije kasnije kroz rijaliti-format "Farma", a potom i "Zadruga", gde je uspela da naruši i ono malo stare slave što je od nje ostalo iz devedesetih da narod pamti.

Od lavice do šamanke

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marina Živković nekada je žarila i palila estradnom javnom scenom

Marina Živković bila je jedna od najvećih ženskih zvezda devedesetih godina i stajala je rame uz rame s najjačim pevačkim imenima. Njeno pevanje je obožavao i pokojni Tozovac, a Vesna Zmijanac ju je nazivala naslednicom. Marinina pesma "Lavica" zapalila je estradu 1998. i bukvalno bila hit, koji su svi pevali. Živkovićeva je izdala pet megauspešnih albuma, ali razočarana zbog stanja na estradi, dvehiljaditih se povukla sa scene. Sada je šamanka i bavi se potpuno drugim delatnostima, a o estradi više i ne razmišlja.

Žene ga proslavile, a on ih izneverio

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Radoslav Rodić Roki nestao sa estradne scene

Radoslav Rodić Roki bio je pevač za kojim su žene sekle vene od osamdesetih do devedesetih, kada je nestao sa scene.
On je zasijao rame uz rame s velikim pevačima poput Marinka Rokvića, Mitra Mirića, Miloša Bojanića i mnogih drugih. Megahit "Žena" i "Plavuša" vinuli su ga u estradne visine. Izdao je ukupno devet studijskih albuma, od kojih je poslednji 2002. bio za produkciju "Mjuzik star". Od tada Rokija više nema na muzičkoj sceni i, po svemu sudeći, ne planira povratak u estradne vode.

Od zvezde eks-Juge do rijaliti-trešerice

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Saška Karan zvezda rijalitija

Savka Karan poznatija kao Saška bila je otkriće devedesetih godina, kada je za nju čuo svako od sedam do 77. Estradni put krčila je bujnim grudima i lakim notama, za kojima je stara Jugoslavija prosto ludela. Pesme "Srce puno baruta" i "Odličan, pet" bile su megahitovi. Saška je izdala ukupno osam albuma. Dvehiljaditih je izdala poslednja dva albuma i oni nisu imali odjeka. Nije je bilo dve decenije, a onda se povampirila u rijaliti-formatima i više se niko i ne seća da je nekada bila velika estradna zvezda.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jana

05.12.2021 10:01

Sve moj do mojega zato su tu gde jesu.