KEBU I OLJU NIJE NIKADA POŠTOVALA! Ličilo je na idilu, a ISTINA je potpuno drugačija, Severina gajila NETRPELJIVOST prema Kojićima!

Autor:

Zabava

04.12.2021

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina Vučković nikada nije poštovala svekra i svekrvu.

KEBU I OLJU NIJE NIKADA POŠTOVALA! Ličilo je na idilu, a ISTINA je potpuno drugačija, Severina gajila NETRPELJIVOST prema Kojićima!

Foto: instagram.com

Pevačica Severina Vučković i sin pevača Dragana Kojića Kebe, Igor Kojić pre šest godina su izgovorili sudbonosno ''DA'', a iako je tada sve izgledalo savršeno, realnost je ipak malo drugačija. Prvi ples na venčanju, Severina je odigrala sa svekrom Kebom, a Igor sa svojom taštom Anom.

Republika

Foto: printscreen/youtebe.com

Severina i Keba prvi ples

Naime, koliko god se trudili i pokušavali da prikažu javnosti idealne porodične odnose, snajka ipak nije uspela da bude dovoljno kulturna i dobra, te je čak i javno omalovažila Kojićeve roditelje.

- Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate - napisao je Igor, a Severina je odgovorila tadašnjem suprugu, spomenuvši svekra i svekrvu:

Republika

Foto: instagram.com

Severina i Igor Kojić venčanje

 - Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan - napisala je tada Severina, koja očigledno nije imala nikakvo poštovanje prema svekru i svekrvi, prenosi Stori.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
petar

04.12.2021 23:44

ko te gonio da uzmes kravu sa teletom i to jos iz NDH pored tolikih lijepih slobodnih djevojaka iz Srbije

Odgovori 21 3