SIN POKOJNOG MANDE JE PRAVI DASA: Glumčeva udovica podelila DIRLJIVU fotografiju, a evo da li će krenuti očevim stopama! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.11.2021

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin glumca Milorada Mandića Mande je izrastao u pravog dasu, ne želi da se eksponira javno, a njegova majka i ostatak porodice se trude da mu ispune sve želje.

SIN POKOJNOG MANDE JE PRAVI DASA: Glumčeva udovica podelila DIRLJIVU fotografiju, a evo da li će krenuti očevim stopama! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Sin preminulog glumca Milorada Mandića Mande, kog je dobio tokom braka sa Anjom je izrastao u pravog frajera, a porodica nakon smrti oca ga je čuvala pod staklenim zvonom. Andrija Mandić je pravi miljenik svoje porodice, starije sestre i braća po ocu, kao i majka Anja, inače poznata glumica se trude da mu ispune apsolutno sve želje.

 

 

 

Andrija se svojevremeno izjasnio da ne želi javno da se eksponira, što je porodica prihvatila kao njegovu odluku i poštuju je. Međutim, lepa glumica je pre nekog vremena ispričala da je Andrija izuzetno svestran, ali i svestan, te da je oduševljeva i čini ponosnom to što je razvio veliki stepen inteligencije, a da je tek upisao srednju školu. 

 

 

Anja je u jednom intervjuu istakla da je Andrija doneo odluku da se o njemu ne priča javno, a ona kao majka i ostatak porodice su prihvatili njegov stav po pitanju javnog eksponiranja. Kako Mandina udovica ističe, još uvek nije pokazao interesovanje da bi voleo da se bavi glumom, ali da će ga ona podržati u svakom dobrom smeru koji bude izabrao za sebe. 

 

 

- Moj sin je u tim godinama, pa mi je rekao pre neki dan da ne želi da javno pričam o njemu i da bi voleo da ima svoju privatnost. I ja sam ga čula i poslušala. Mislim da je decu važno uvažiti i podržati. Svakako podizanje deteta je odgovornost za svakog roditelja na planeti, ne samo za mene. Imam samo želju da bude zdrav i dobar čovek. Čime god da odluči da se bavi. Neke stvari će birati sam i učiti šta je za njega odgovornost. Ja ću uvek stajati iza, da mu budem vetar u leđa. Moj put sam ja birala i zahvalana sam mojim roditeljima na tome - kazala je dramska umetnica, koja iz ponosa najčešće povremeno ipak ume da prekrši obećanje dato svom mezimcu i poneki detalj o njemu podeli sa pratiocima na Instagramu, što je učinila i nedavno.

 

 

Mandica supruga Anja je na Instagram profilu objavila stori na kom je pokazala kako Andrija lista fotografije svog pokojnog oca i da vrlo često ima razna pitanja o njegovoj prošlosti i kakav je bio kao glumac. Ističe da imaju veoma otvoren odnos i da pričaju o svemu, pa čak i kada se Anja ne oseća dobro, ima slobodu da mu to i kaže. 

 

 

- Jako je važno imati sa detetom otvoren odnos. Kao što dete ne treba da laže svog roditelja, tako i obrnuto. Bitno je da kažete detetu i kada nismo dobro. Mi nismo nadljudi i superljudi. Imamo prava da nešto i ne znamo. Imamo prava i da se ne snađemo. Mislim da je to ono što njima daje sigurnost sutra kada se sretnu sa stvarima koje su im neobjašnjive da mogu da kažu sebi, OK ne razumem, ali idemo polako. Uvek mi je bilo važno da sa sinom budem otvorena. Tako je bilo i u ovoj situaciji. On je pre svega jedno svesno dete i mi vrlo otvoreno pričamo o stvarima i prosto to je naša realnost - rekla je glumica.

Evo kako izgleda sin Mande:

Republika

Foto: instagram.com

Ovo je sin Milorada Mandića Mande, Andrija Mandić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Nedeljko

27.11.2021 04:04

Liči baš