SUPRUGA JASMINA HASIĆA PREDOSEDILA NJEGOV KRAJ? Pevač preminuo u 36.godini, a ovo je UZROK SMRTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.11.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Jasmin Hasić preminuo je u 36.godini.

SUPRUGA JASMINA HASIĆA PREDOSEDILA NJEGOV KRAJ? Pevač preminuo u 36.godini, a ovo je UZROK SMRTI! (FOTO)

Foto: Yotuube/ Zvezde Granda Specijal

Bivši učesnik muzičkog takmičenja “Zvezda Granda” i finalista Jasmin Hasić preminuo je juče nakon duge i teške bolesti u 36.godini.

Naime, pevaču je bolovao od tumora na bubrezima koji je operisao u Turskoj, ali je nažalost bitku izgubio. Nakon operacije njegova supruga je izjavila da se Jasmin uspešno oporavlja, ali mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo zbog čega se celokupna javnost digla na noge da prikupi krv za bolesnog pevača.

Republika

Foto: Youtube/Zvezde Granda 1.17M subscribers

Jasmin Hasić preminuo nakon teške bolesti

Supruzi Jasmini Slanjankić Hasić pristižu poruke podrške i žaljenja zbog gubitka. Ona je neposredno pred njegovu smrt na društvenim mrežama podelila fotografiju uz emotivne reči, kojima naslućuje njegov kraj, prenosi Objektiv:

– Na kraju samo trag naših dela ostaje… Sve ostalo nije važno. Ni novac ni slava. Samo ono što jesmo i što nosimo u sebi. Glavu gore! Kad život pokaže kandže, ti pokaži borbenost. Milion puta se slomi srce da bi postalo celo. Samo najjači postaju najbolji. A meni…, meni srce k’o kuća, toliko te ljudi voli i ceni…, ni zamisliti ne možeš. Ponosan budi. Možemo mi sve – napisala je pre samo par dana njegova Jasmina sa kojom ima dvoje dece – napisala je ona.

 

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading