BANE MOJIĆEVIĆ GODINU DANA NAKON RAZVODA! Pevač otkrio LJUBAVNI STATUS, pa priznao koji mu je najveći ŽIVOTNI PORAZ: ŠALJU MI EKSPLICITNE SADRŽAJE!

Autor:

Zabava

26.11.2021

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Bane Mojićević otkrio je kako izgleda njegov život godinu dana nakon razvoda.

BANE MOJIĆEVIĆ GODINU DANA NAKON RAZVODA! Pevač otkrio LJUBAVNI STATUS, pa priznao koji mu je najveći ŽIVOTNI PORAZ: ŠALJU MI EKSPLICITNE SADRŽAJE!

Foto: youtube.com/Prakticna zena

Pevač Bane Mojićević sve je iznenadio prošle godine kada je obelodanio da se razvodi o supruge Milice, a sada je otkrio u kakvom su odnosu, kao i da li ima novu devojku.

- Ja devojku nemam, a devojaka ima onoliko. Čini mi se da su mnogo otvorenije i direktnije nego muškarci i kako vreme prolazi, sve više. Stižu mi poruke razne eksplicitne sadržine na mrežama, a i ovako uživo... Sa kolegama ne razmenjujem takve priče, više pričamo o situacijama sa putovanja, neke viceve i tako to - rekao je Bane i priznao da su mu deca svetla tačka:

Republika

Foto: Printscreen

Bane Mojićević o razvodu

- Klinci su nepresušan izvor inspiracije, non-stop su neke šale sa njima, nove priče, nova pitanja, pevamo stalno, oni mi puštaju svoje omiljene pesme, ja njima svoje, igramo se. Tako iz tih situacija crpim pozitivnu energiju. Ne mogu da kažem slobodno da sam se vrhunski navikao na neke nove okolnosti u životu i to što sam sam sa njima mi baš prija.

Bane je priznao jednom prilikom da je njegov najveći poraz u životu razvod, a kako kaže to i dalje misli.

- To sam ostavio iza sebe, definitivno jeste jedan od najvećih poraza u mom životu, ali okrenuo sam se neki vedrijim stvarima i gledam napred, prošlost sam ostavio tamo gde treba da bude. Gledam da iz svake situacije izvučem najlepše - govori Mojićević i otkriva u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom:

Republika

Foto: youtube.com/Novo jutro

Bane Mojićević o deci i bivšoj ženi

- Korektnom, ljudskom, imamo korektnu komunikaciju što se tiče dece, druge teme ne obrađujemo i to je to - zaključuje Bane Mojićević za Pink.rs.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading