SAŠA POPOVIĆ IZGUBIO SVE PARE! Ostao bez dinara u GARSONJERI do 17 kvadrata!

Autor:

Zabava

19.11.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović sada ima milione, ali do tih para put je bio trnovit. Izgubio je sve, a onda mu je Lepa Brena pružila ruku spasa.

SAŠA POPOVIĆ IZGUBIO SVE PARE! Ostao bez dinara u GARSONJERI do 17 kvadrata!

Foto: JUTRO/printscreen

Jedan od najpoznatijih i najimućnijih ljudi na našoj javnoj sceni, zasigurno je Saša Popović, koji ne krije da novac voli da troši na luksuzne stvari i automobile. Međutim, to nije uvek bilo tako. 

Popović je svojevremeno priznao da je u jednom trenutku ostao bez dinara, a da su mu Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović mnogo pomogli. Zbog luvene Dafine je izgubio sav novac, a nakon što su mu Živojinovići pomogli, uspeo je da se vrati u život, te 1996. godine je kupio kuću na Bežaniji, a paru je sav novac vratio.

Republika

Foto: instagram.com/lepabrenaa

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović pomogli Saši Popoviću

- Kada sam zbog Dafine izgubio sve pare, a pošto smo crkvenu kuću u Novom Sadu vratili crkvi, stanovao sam kao podstanar na 12. spratu u novobeogradskoj "televizorki". U garsonjeri od 17 kvadrata bila je samo moja skupocena garderoba koju sam kupovao tokom Slatkog greha. U džepu nisam imao ni jednu marku - istakao je Popović za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading