SKANDAL! Džejla Ramović uhvatila Mariju Šerifović u PREVARI: POSVAĐALE SU SE NA KRV I NOŽ!

Autor:

Zabava

19.11.2021

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović i Džejla Ramović stavile su tačku na vezu i to zbog Marijine prevare u kojoj ju je Ramovićeva uhvatila.

SKANDAL! Džejla Ramović uhvatila Mariju Šerifović u PREVARI: POSVAĐALE SU SE NA KRV I NOŽ!

Foto: instagram.com

Već neko vreme unazad se spekuliše da su Džejla Ramović i Marija Šerifović u vezi i dok su one tvrdile da ih osim prijateljstva ne vezuje ništa više, brojni detalji i situacije su ih odale. Međutim, izgleda da je došlo do kraha njihove ljubavi i to veoma turbulentno.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Džejla Ramović u suzama pred zgradom Marije Šerifović

Naime, Džejla je navodno želela da priredi Mariji iznenađenje, ali je doživela neprijatnost,  uhvatila je Šerifovićevu u prevari nakon čega je došlo do raskida veze.

- To je bio haos. Džejla je došla kod Šerifovićeve u stan na Novom Beogradu, ali nije očekivala da njena partnerka neće biti sama. Mariji nije bilo ni na kraj pameti da će Ramovićeva doći. I to sa sve njenom omiljenom tortom. Džejla je svojoj partnerki pozvonila na interfon, a Marija je bila u šoku kada je čula njen glas. Nije je pustila da uđe i Džejli je sve bilo jasno. Počela je da plače, bilo joj je baš teško, odmah je shvatila da je u pitanju prevara. Baš je bila razočarana i besna. Ko je devojka sa kojom je pevačica tada bila u svom stanu, ne znam, mislim da ni Džejla nema pojma o kome je reč, niti je to interesuje - priča izvor Kurira i dodaje da je pokušao Ramovićevu da smiri i razgovara sa njom, ali da je ona želela da razgovara samo sa Marijom, te ju je pozvala, ali se to nije najbolje završilo:

Republika

Foto: E-stock/MIRKO RODIĆ

Džejla Ramović uhvatila Mariju Šerifović u prevari

- Žestoko su se posvađale. Svašta joj je Džejla izgovorila. Prisutni nisu mogli da čuju šta je Marija pričala, ali je jasno bilo da su se posvađale na krv i nož. Nakon toga Džejla je još malo posedela u kafiću, a onda je otišla. Sve vreme je plakala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pera Mika Žika

20.11.2021 09:22

Lezbače..Fuj..

Julija

13.01.2022 00:47

Gluposti. Ostavite devojku na miru.