ZANOSNIM GLASOM JE ODUŠEVLJAVALA SVE, A ONDA SE UDALA ZA TURČINA! Zvezda Granda napustila sve i sad živi na relaciji Istanbul - Beograd!

Autor:

Zabava

19.11.2021

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mirjana Aleksić odustala je od karijere na neko vreme kako bi se posvetila porodici, a nedavno je pokazala svog supruga sa kojim živi na relaciji Istanbul - Beograd.

ZANOSNIM GLASOM JE ODUŠEVLJAVALA SVE, A ONDA SE UDALA ZA TURČINA! Zvezda Granda napustila sve i sad živi na relaciji Istanbul - Beograd!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačicu Mirjanu Aleksić javnost je upoznala tokom muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'' u kom je žiri, a i publiku oduševljavala svojim talentom, te su svi mislili da će izgraditi neviđenu karijeru. Ona je u tome godinama uspevala, a ka vrhu je išla uspešno.

Međutim, jedan let joj je promenio život iz korena. Naime, pre pet godina, pevačica je na relaciji Beograd - Istanbul, upoznala čoveka svog života sa kojim sada ima ćerku Maju.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Mirjana Aleksić i njen suprug žive na relaciji Turska - Srbija

Mirjana je odlučila da se na neko vreme povuče sa estradne javne scene, te živi na relaciji Turska - Srbija.

- Sada je Beograd kao moj grad i nema razlike između Istanbula i Beograda. Navikao sam se na život ovde, jer dolazim često. Jako mi se sviđa ovde - rekao je Mirin muž za Grand Online.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading