TRAGEDIJA U ŽIVOTU VODITELJA MACE: Supruga Jovana izgubila BEBE, tuga zavladala u njegovom životu! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.11.2021

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Dragan Marinković Maca čekao je trojke sa voljenom suprugom Jovanom, a onda je tuga zavladala u njihovim životima.

TRAGEDIJA U ŽIVOTU VODITELJA MACE: Supruga Jovana izgubila BEBE, tuga zavladala u njegovom životu! (FOTO)

Foto: Instagram Printscreen/dragan_maca

 

Voditelj rijalitija ,,Zadruga" i popularni glumac Dragan Marinković Maca iza sebe ima već dva braka, a pre skoro tri godine odlučio je da i treći put izgovori sudbonosno ,,da" sa suprugom Jovanom, za koju danas zna da kaže da je ljubav njegovog života. Međutim, okrutna sudbina se poigrala sa glumcem i njegovom voljenom suprugom, pa su tako doživeli emotivni šok kada su im doktori saopštili tužne vesti, da je Jovana izgubila trojke, kojima su se njih dvoje radovali više nego ičemu na svetu. 

 

 

Poznato je da voditelj Maca ima već dva braka iza sebe, a da je sa Amrom Redžić dobio naslednika Laca (17), a potom i šest godina mlađeg tatinog mezimca Fjodora Simeona, sa tadašnjom suprugom Tijanom. 

Maca je poznat i po tome što mnogo voli decu, zbog čega uvek voli da istakne da su oni najveća radost u životu. Ono što dodatno usrećuje Macu jeste što njegov mlađi sin Fjodora gluma i te kako zanima, pa se nada da će krenuti očevim stopama i biti jedan od poznatijih glumaca. Maca je u razgovoru za medije otkrio da bi voleo da dobije treće dete, kom se veoma raduje. 

 

 

- Mislim da je vreme za ćerkicu. Red je da dođe žensko i da oni imaju sestricu, to je lepo - rekao je Maca i otkrio kako se inače međusobno slažu njegovi sinovi.

- Pa s obzirom da Lav živi u Sarajevu, kad god odemo tamo, Fjodor krene da govori ''ba'', a kad Lav dođe ovde, odmah oteže... Mnogo se lepo slažu i vole - zaključio je Maca gostujući kod Nataše Pavlović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading