STIŽU RODE U DOM POZNATOG PARA: Mia potvrdila da je TRUDNA, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.11.2021

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Marko Grujić sa njegovom verenicom Mio Grujić čeka bebu.

STIŽU RODE U DOM POZNATOG PARA: Mia potvrdila da je TRUDNA, čestitke stižu sa svih strana! (FOTO)

Foto: instagram.com

Naš reprezentativac Marko Grujić nedavno je na svom Instagram profilu otkrio srećne vesti da će on i njegova voljena verenica Mia Zeremski u iščekivanju bebe. Vest je obradovala celu porodicu, a budući roditelji ne kriju svoju sreću. 

Dosta se spekulisalo da li je Mia u drugom stanju, a ona i fudbaler odlučili su da pokažu svima njihovu sreću, pa su na Instagramu podelili ove srećne vesti. U komentarima se konstantno nižu čestitke i reči podrške. 

- Još jedno srce kuca! #Mi - reči su kojima je srećan par opisao zajedničku fotku, na kojoj je trudnički stomak očigledan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Grujić (@misszeremski)

 

Podsetimo, Mia i Marko su se verili u junu ove godine, a on je priredio romantičnu večeru za svoju izabranicu na plaži. Sveće i prelepa melodija klavira odzvanjali su plažom. Međutim, ono što je zanimljivo jeste da javnost apsolutno nije mnogo upoznata sa detaljima njihove veze, jer se trude da svoju ljubav sačuvaju daleko od medija. 

Republika

Foto: instagram.com

Marko i Mia Grujić postaju roditelji

 

Mladi par uživa u ljubavi već četiri godine, a s ozbizorm na to da će uskoro postati ponosni roditelji, vrlo je moguće da će napraviti sledeći korak i izgovoriti sudbonosno ,,da". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading