HASAN DUDIĆ PRIMLJEN NA BOLNIČKO LEČENJE: Pevač objavio fotku iz kreveta i otkrio gde se nalazi! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.11.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hasan Dudić hospitalizovan je, a njegovi pratioci ostalis u u šoku kada su videli fotografiju iz bolničke postelje.

HASAN DUDIĆ PRIMLJEN NA BOLNIČKO LEČENJE: Pevač objavio fotku iz kreveta i otkrio gde se nalazi! (FOTO)

Foto: Republika.rs

 

Pevač narodne muzike Hasan Dudić šokirao je svoje pratioce na društvenoj mreži Fejbsuk, jer je objavio fotografiju iz bolničkog kreveta, zbog čega su svi zabrinuti za njegovo zdravlje. 

Dudić je objavio fotografiju i obavestio svoje pratioce da se nalazi na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, a potom se oglasio na društvenoj mreži. Hasan na sebi ima plavu pidžamu, a u pozadini fotografije se može videti bolnički krevet. Ono što su svi primetili jeste da pevač izgleda umorno i ispijeno. Njegova pidžama govori da nije u pitanju samo običan pregled kod doktora, već da je stvar ozbiljnija.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Hasan Dudić u bolnici

 

Podsetimo, Dudić se pre nekoliko meseci nalazio u teškom zdravstvenom stanju, kada je smešten u Kliničko-bolnički centar Zvezdara usled komplikacija zbog korone, a nakon što se izborio sa virusom, pevač je priznao da je jedva izvukao živu glavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading