DEJAN IMA SUDBINU DALILINOG OCA! Plakao sam, teško mi je: PROŠAO SAM ISTO!

Autor:

Zadruga

16.11.2021

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević očajan je zbog ćerke i onoga što je uradila Dejanu Dragojeviću, a priznaje da je on imao istu sudbinu kao zet.

DEJAN IMA SUDBINU DALILINOG OCA! Plakao sam, teško mi je: PROŠAO SAM ISTO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink

Javna prevara Dalile Dragojević svog supruga Dejana Dragojevića sa Filipom Carem potresla je celokupnu javnost, ali je ponajviše uticala na njihove porodice koje su očajne zbog situacije koja se događa njihovim najmilijima.

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić razboleo se zbog ćerkine javne prevare, a ne krije da je u potpunosti na strani Dejana Dragojevića, rekao je on za Hype.

-Mislim da ga nije ostavila, mislim da je sve to neka igra. Ne znam šta se dešava, ne znam šta je u njihovim glavama- ističe Huso koji dodaje da je bio siguran da se vole:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Huso Mujić tužan zbog zeta

- U, bio sam 100 posto siguran u njihovu ljubav. Nigde se nisu odvajali, svuda su išli zajedno i na more, i tamo i vamo - rekao je Huso, a navode da je tukla Dejana demantuje:

- Ona nije dala niko "A" da mu kaže, nije tačno da ga je tukla- kaže Dalilin otac koji tvrdi da ga ljudi ništa ne pitaju.

- Rasplakao sam se više puta, plakao sam zbog Dejana. Bilo mi je žao kad je rekao da ga ovde boli (dotakao je grudi). I ja sam prošao te situacije - otkrio je Huso koji je u nekoliko navrata istakao da je Dalilina majka i njemu bila neverna, pa ponovio da Dejanu prepisuje sve:

- Svako ga je voleo zbog njegovog ponašanja. Ja ću njemu to prepisati (kuću), neću ga izdati. Šta treba, da prepišem njoj pa ona njemu da ne da. On je pravio tu kuću s njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dada

16.11.2021 12:49

Jadan covjek.. mislim sa se smirila..treba sve to gledati..brat mu vehabija a kcer razvratnica..opajdara..