MILICA DABOVIĆ SINU OTKRILA KO MU JE OTAC! Košarkašica priznala da joj nije bilo svejedno: AKO NJEMU NIJE STALO DO DETETA, KOME ĆE?

Autor:

Zabava

16.11.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašica Milica Dabović samohrana je majka sina Stefana, a sada je otkrila kako mu je objasnila situaciju vezanu za oca.

MILICA DABOVIĆ SINU OTKRILA KO MU JE OTAC! Košarkašica priznala da joj nije bilo svejedno: AKO NJEMU NIJE STALO DO DETETA, KOME ĆE?

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović

Košarkašica Milica Dabović sa svojim nekadašnjim partnerom Ljubomirom Hadžistevićem dobila je sina Stefana, a već četiri godine je samohrana majka.

- Baš sam se plašila tog momenta. Dete me je pitalo: "Mama, gde mi je tata?". Nije mi bilo svejedno. Nisam znala šta da mu kažem, a onda sam mu polako rekla istinu, a to je da njegov tata ne postoji, da nema oca, da je on napravio nešto loše njemu i meni - počela je izlaganje u "Premijeri" Milica.

 

 

- On mi je na to rekao: "Mama, kad porastem ja ću da ga bijem!". Rasplakala sam se u tom trenutku. Rekla sam mu: "Mama će da ga bije, sine, ne brini ništa!". Neko me je savetovao da mu ne kažem ništa o tome, a neko da mu kažem istinu. Ni sama nisam znala šta da radim po tom pitanju i samo je sve izašlo iz mene u tom momentu kada je došlo to pitanje koje nisam očekivala. Njegov otac je unesrećio mene i njega, iako on nije bio svestan toga, ali kada ti neko uzme sve što si stvorio, sve je to još teže. Slažem se da je bolje da Stefan nema oca nego da ima takvog. Sve te stvari su dovele do toga da presečem u životu i da mu više ne opraštam - istakla je Dabovićeva, dodajući:

 

 

- Ako njemu nije stalo do deteta, kome će biti?!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Bgd

16.11.2021 11:22

Unesrecio te on? Kako keve ti? Jel te silovao? Nije. Pa sta hoces? Istresao se i otisao, mogla si uzeti tabletu dan-posle al ti bi da ga trudnicim zadrzis zbog njegovih para e pa zato ovako zene prolaze. Koja god je rodila nije se pokajala, eto kazes srecna si i uzivaj u toj sreci.

Misa

16.11.2021 12:48

@Bgd - Klasicna zenska prevara,, prostitutka.

DND

16.11.2021 14:07

@Bgd - Unesrećio je tako što joj je lagao od imena pa sve nadalje, na kraju ju je i opljačkao. Nikakve on pare nema, najobičniji patološki prevarant. Sigurno da je srećna što ima sina, ali teško joj je da istom tom sinu kaže istinu o ocu.

Toliko

16.11.2021 14:25

Ta njena tuzna prica na temu "otac-kolac" je vec svima dojadila. Nego, radi li ona sad stogod? Mislim prodavacice i slicne se traze na sve strane!