MORAMO DA PRIHVATIMO BOGA I SUDBINU, SVI ĆEMO JEDNOG DANA TAKO.. Elma Sinanović otvorila dušu o teškom periodu! (VIDEO)

Autor: Melina Gvero

Zabava

16.11.2021

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Elma Sinanović snimila je duetsku pesmu sa kolegom Slobom Radanovićem, a u druženju sa medijima otvorila je dušu o teškim trenucima.

MORAMO DA PRIHVATIMO BOGA I SUDBINU, SVI ĆEMO JEDNOG DANA TAKO.. Elma Sinanović otvorila dušu o teškom periodu! (VIDEO)

Foto: ST/P. DIVAC

Pevačica Elma Sinanović ukrstila je glasove sa kolegom Slobom Radanovićem, što je javnost potpuno iznenadilo. Elma i Sloba su danas snimili visokobudžetni spot za pesmu, za koju oboje kažu da će se publiti sigurno svideti. 

Elma je za portal Republika.rs otkrila kako je uopšte došlo do saradnje sa Radanovićem i o kakvoj pesmi se radi. 

- Čini mi se da smo mi ista firma, svakako da je Sloba jedan veliki talenat, zašto ne bi sarađivali? Mnogo je lepa pesma, klasičan narodnjak, ja nisam u tom nekom stilu, ali stvarno je dobra pesma, jedva čekam da ljudi čuju - govori Elma. 

Kako je 2021. godina bila izuzetno burna, Elma je prokomentarisala i kako je na nju uticala svetska pandemija koronavirusa. 

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Elma Sinanović i Sloba Radanović

 

- Ja sam mnogo radila, gostovala i kada je prestalo sve sa koronavirusom, pamtiću je po tome, previše sam radila, nikad kao ovog leta. Tako po nekim pesmama, koje tek treba da se puste. Na privatnom planu nije se nešto puno dešavalo, ali radilo se puno. 

Crna godina za estradnjake je definitivno 2021. godina, koja je odnela mnogo života poznatih ličnosti. Elma se sada oglasila i tim povodom, pa je prokomentarisala u svom stilu kako gleda na to što su mnoge kolege napustile estradno nebo. 

- Nažalost, tako jeste, nema tu šta da se komentariše, to što se nama dešava, moramo da prihvatimo, ja verujem u Boga i u sudbinu i sa i bez koronavirusa svi ćemo jednog dana tako.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC

Elma Sinanović i Sloba Radanović pesma

 

Detaljnije u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pamela

16.11.2021 16:07

Jedva cekamo, uh kakav spoj glasova