ADEL SA SUZAMA U OČIMA OTKRILA DETALJE RAZVODA! Za sve je ALKOHOL kriv, NE ZNAM ŠTA ZNAČI LJUBAV!

Autor:

Zabava

16.11.2021

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Adel je u emisiji kod Opre Vinfri otkrila detalje privatnog života.

ADEL SA SUZAMA U OČIMA OTKRILA DETALJE RAZVODA! Za sve je ALKOHOL kriv, NE ZNAM ŠTA ZNAČI LJUBAV!

Foto: Youtube.com/SNL

Adel je fascinirala čitav svet promenom izgleda

Pevačica Adel gostovala je prošlog vikenda kod Opre Vinfri i tom prilikom govorila o škakljivim temama iz privatnog života, te se dotakla i razvoda sa bivšim suprugom Simonom Koneckim.

Naime, ona je priznala da je opsednuta željkom da ima funkcionalnu porodicu, a to je razvila zbog oca alkoholičara, Marka Evansa, koji ju je napustio kada je bila dete.

- Nedostajali su mi prisutnost i trud moga oca. Ali konačno sam shvatila da je to bio alkohol, on mi je uzeo tatu. Imala sam doslovno nula očekivanja od drugih ljudi jer sam na primeru mog oca naučila da ih nemam. On je bio razlog zašto nisam u potpunosti shvatila šta znači imati odnos pun ljubavi s nekim - ispričala je, pa dodala kako se osećala kada je nakon osam godina stavila tačku na brak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

- Osećala sam se kao da nisam ispoštovala brak jer sam se tako brzo razvela. Stid me je jer se to dogodilo tako brzo. Osećala sam da sam razočarala mog sina, da sam razočarala samu sebe - priznala pevačica i otkrila da ga i dalje voli.

- Najteže je bilo objasniti šestogodišnjaku da volim njegovog tatu, ali da nisam zaljubljena u njega.

Adel, je priznala i da je upravo njen bivši suprug taj koji joj je spasap život kada je postala poznata.

- Bila sam mlada i mislim da sam se vrlo lako mogla uništiti i krenuti u pogrešnom smeru jer sam bila opterećena slavom. Srećom, on je bio najstabilnija osoba u mom životu. I sad mu verujem toliko da mu poverim svoj život.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading