MARIJANI MIČIĆ ŽELE SMRT: Glumica objavila JEZIVU prepisku, pa apelovala da je UHAPSE! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.11.2021

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Marijana Mičić našla se na udaru dokonih ljudi, jer je obavila građansku dužnost i revakcinisala se protiv koronavirusa.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Marijana Mičić

 

Glumica Marijana Mičić obavestila je pre nekoliko dana svoje pratioce na Instagram profilu da je primila i drugu dozu vaksina za suzbijanje koronavirusa, nakon čega se našalila i nadovezala na pisanja medije prethodnih dana da se udala. 

- Dobro jutro. Na ruci nemam burmu, ali imam flaster. Znači nisam se udala, ali sam se revakcinisala. Ko hoće neka čestita - napisala je Marijana na Instagram storiju. 

 

Republika

Foto: instagram.com/micicmarijana

Marijana Mičić se revaksinisala

Odmah potom su usledile šale na njen račun, po čemu je glumica i nadaleko poznata. Međutim, u moru pozitivnih komentara i poruka, jer se revakcinisala i obavila građansku dužnost, kako bi mogla što pre da se vrati normalnom životu i apelovala na ljude da se i oni vakcinišu, nađu se tu pojedini dokoni ljudi koji sebi daju za pravo da nekome žele smrt. 

Na Tviteru Marijana je objavila prepisku sa izvesnom gospođom, koja je odgovorila na njen Instagram stori da je revakcinisana, a tom prilikom joj je poželela smrt. 

Čestitke na ovako divnom potezu. Vakcina, bolnica, groblje - glasio je zlonameran komentar, na šta je Mičićeva burno odreagovala:

 

 

- Ja bih naprimer ovu gospođu uhapsila i zabranila pristup, ne mrežama, već telefonu uopšte. Da ne može da komunicira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading