KOMŠIJE PROGOVORILE O MARIJI KARAN: Bahato i nedolično ponašanje GLUMICE zgražava javnost! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.11.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije glumice Marije Karan progovorile su o njenoj ličnosti.

Republika

Foto: Republika.rs

Marija Karan

 

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest o skandalu srpske glumice Marije Karan i njenog dečka Vladana Balabana, koji su se posvađali u stanu, a potom je ona demolira njegov automobil marke ,,Porše". Kako mediji prenose, svađa njih dvoje je eskalirala kada je Vladan udario navodno Mariju, koja je iz besa odmah potom uništila njegov skupoceni automobil. 

Marija se odmah potom spakovala i otišla u naselje gde inače i živi, a komšije atraktivne glumice nisu imale nijednu lepu reč da kažu za nju, kako prenosi Alo. Kako ističu Marijine komšije, glumica je izuzetno bahata, a zbog njene popularnosti, kako tvrde, ima sindrom zvezde, koji joj omogućava tako da se ponaša, zbog čega su oni izuzetno kivni na nju. 

Republika

Foto: printscreen

Marija Karan i Vladan Balaban

 

- Nisam znala za incident koji je Marija imala s dečkom, ali znam za onaj koji je imala sa mnom pre oko dve nedelje - započela je razgovo radnica apoteke koju je glumica nedavno posetila.

- Jednog popodneva Marija je ušla je u apoteku i tražila mi je „panklav“. Objasnila mi je da joj je dete bolesno i da joj je zbog toga taj lek potreban. Ja sam je saslušala i ljubazno joj objasnila da se ta vrsta leka ne može dati pacijentima sem ukoliko to lekar ne prepiše. Tražila sam joj izveštaj lekara ili recept kako bih joj izdala pomenuti antibiotik - objašnjavala nam je farmaceutkinja.

Republika

Foto: printscreen

Marija Karan demolirala auto

 

- Kada je čula da ne mogu da joj dam lek koji želi, počela je da drami. Iskrena da budem, tek tada sam je prepoznala, do tada nisam obratila pažnju i nisam registrovala da je to ona. Razgovarala je telefonom i vikala, pričala kako nećemo da joj damo lek, kako je to sramotno. Kada je završila razgovor, drsko mi je rekla da su joj svi članovi porodice lekari i da zbog toga zna koji lek treba da uzme. Ja sam joj ponovo objasnila proceduru, i ponovila da bez izveštaja lekara ne smem da joj dam „panklav“, na šta je ona bila veoma gruba - prisećala se ljubazna radnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading