NIKO U FAMILIJI MOG MUŽA NIJE U ZATVORU: Oglasila se UZMEMIRENA Didi Džej, pa otkrila ISTINU o HAPŠENJU PASTORKA!

Autor:

Zabava

04.11.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej oglasila se povodom pisanja medija da je sin njenog muža Danijela Rokvića, Stefan Rokvić (31) uhapšen pre nekoliko dana u kafiću pri jednoj benzinskoj pumpi i to zbog sukoba sa zaposlenima.

Republika

Foto: E-Stock, Facebook

Diji J i Stefan Rokvić

 

Naime, Pevačica tvrdi da njen pastorak nije iza rešetaka.

- Primorana sam da se oglasim kada su ovakve stvari u pitanju. Niko u familiji mog supruga nije uhapšen niti je u zatvoru. Takođe vas molim da mene ne uplićete u takve gluposti i da se ne šire dezinformacije koje mogu da naude porodici. Uvek sam medijima bila dostupna za proveru bilo kakve infomacije o meni ili mojoj i porodici mog supruga, tako da nema potrebe da se plasiraju vesti koje em nisu tačne, em mogu da naude ljudima koji nemaju veze sa takvim pričama - poručila je pevačica za Kurir.

Republika

Foto: printscreen

Stefan Rokvić

Podsetimo, Stefan je u julu osuđen na godinu dana kućnog zatvora sa nanogicom zbog neprijavljivanja krivičnog dela, odnosno pljačke na pumpi, tokom koje je ubijena radnica Kristina Kaplanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading