ŠABANOVA LJUBAVNICA JE PEVALA KOD MENE, POMOGLA SAM JOJ! Zorica Marković progovorila o TAJNAMA ESTRADE: Svi se redom ŠVALERIŠU!

Autor:

Zabava

10.10.2021

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Marković otvorila je dušu, pa priznala da je pomogla ljubavnici pokojnog pevača Šabana Šaulića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković

Pevačica Zorica Marković prisetila se detalja iz svog ljubavnog života, ali i prokomentarisala kako su preljube česte na javnoj sceni.

- Ne mislim da sam imala loše odluke, ne praštam prevaru. Istina je da sam posle moje promocije za pesmu ''Mirno spavaj Nano'', na nekom brodu, otišla sam kući, vratila se kad moj Gagi se ljubi sa nekom ribom i to filmski. Posle su bili u braku, al pukli su posle 20 godina. Dva puta sam stala na ludi kamen, okliznula se, ali nisam se ni ogrebala, a oni su potonuli - kaže Zorica.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zorica Marković

- Na estradi se svi redom švalerišu, i to ne samo na toj sceni, već na svim scenama - istakla je ona.

Ona se takođe osvrnula se i na razne bitke svojih kolega koji se sude oko dokazivanaj očinstva, pa otkrila da je na njihovoj strani.

Republika

Foto: Printscreen

Zorica Marković otkrila da je pomogla Šabanovoj ljubavnici

- Ja moram da budem na strani svojih kolega. Keba je priznao dete, Miroslav će priznati. Što su pravile decu sa njima kad su znale da su oženjeni - priča Markovićeva, pa dodaje da je Šabanova ljubavnica pevala kod nje u kafani.

- Šabanovoj ljubavnici sam pomogla da peva kod mene u kafani, nek mu je laka crna zemlja. To je bilo pre 15 godina, ja nisam znala da mu je to ljubavnica, samo mi je jedno veče pokaza telefon, a ono piše ''Šaban'' - ispričala je Zorica u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Celava si

11.10.2021 01:14

Sta ti pricas? Zasto si ti, kao "zvezda" estrade ulazila u ove soue, gde su okupili bitange, koji su spremne na sve, zarad para? Zasto tu nije usao Cola, Bajaga, Bora Corba, Miroslav, mada bi on mogao, nego ti, Kristijan, Miki iz Kupinova, Era, ne znam sta je Lepa trazila tu, isto kao i ti i ostale bitange. Slava je prolazna, pare si potrosila, a sada prodajes intervjue. Pricas o Sabanovoj ljubavnici, koja ti je pokazala telefon i u imeniku, Saban. A u brate/sestro.

Odgovori 20 5