SADA JE SVE JASNO! Bogdan KONAČNO pokazao u KAKVOM je odnosu sa Cecom, isplivala fotka iz noćnog provoda! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.10.2021

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji doslovno prate svaki korak Cece i njene jače polovine, a Bogdanova posvećenost i briga o izabranici, oduševljavaju iz dana u dan domaću javnost.

Republika

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca i Bogdan u ljubavi

Kao bomba je odjeknula vest da je naša Srpska majka konačno našla srodnu dušu, Bogdana Srejovića, mladog zanosnog mladića, koji je od nje mlađi čak 9. godina.Njih dvoje su se upoznali na jednom rođendanu, a pevačica nikad nije želela preteranio da priča o emotivnom životu, ali opet mnogim gestovima su svima dali do znanja da im u ljubavi cvetaju ruže.

Oni su par koji je mesecima omiljena tema javnosti. Mediji doslovno prate svaki njihov korak, a Boganova posvećenost i briga o izabranici, oduševljavaju, a sada je isplivala fotka koja upravo svedoči o tome koliko je Bogdan privržen svojoj lepšoj polovini.

Republika

Foto: printscreen

Bogdan posvetio pesmu Ceci

Naime, u jednom presgtoničkom lokalu, tekla je muzika uživo, ljudi su se proslavljali i veselili, a Bogan je naručio pesmu za folk divu "Maskaradu", sa kojom se definitivno usijala atmosfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gregori

30.10.2021 08:24

A koja je ta ceca?