ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA ANASTASIJE! Evo kako je nekad izgledala Ražnatovićeva! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.10.2021

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala fotka popularne pevačice Anastasije Ražnatović, koja ukazuje da se Cecina ćerka nije ni malo promenila, te i da je tad izgledala zanosno.

Republika

Foto: instagram.com/Слика на профилу корисника raznatovicanastasija raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović Instagram

Pevačica Anastasija Ražnatović, pleni pažnjom gde god da se pojavi, što zbog harizme koju poseduje, ali i zbog činjenice da je oduvek bila u žiži javnosti. Dok o Cecinoj ćerki znamo gotovo sve, uvek ispliva najnoviji detalj koji nam ukaže koliko su Cecica deca i pored medijske slave koju imaju od ranih dana, vredno radili na svojoj edukaciji i obrazovanju, koje su jedni od bitnijih faktora.

Naime, Anastasija Ražnatović pohađala je Britansku školu i uvek je govorila da je tu dobila najbolje moguće obrazovanje.

Foto: printscreen

Anastasija Ražnatović detinjstvo

 

Njena drugarica iz osnovne škole, objavila je fotografiju celog razreda, a pevačica je oduševljeno podelila. Ražnatovićeva je išla u razred sa još 11 učenika, a zanimljivo je da su imali dve učiteljice.

 

 

Iako je reč o deci, nije bilo teško pogoditi ko je Anastasija jer se Cecina ćerka nije mnogo promenila od detinjstva pa do sada. I dalje ima dugu kosu i osmeh po kom je prepoznatljiva, te su se ispod fotke nizali samo komentari pohvale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

29.10.2021 09:06

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ,,,,,,ha ha ha ha