SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Stan Dejane Živković vredi skoro pola miliona evra, a OVIH detalja zastaje dah! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.10.2021

06:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata manekenka Dejana Živković uživa u pravoj oazi mira i luksuza.

Republika

Foto: instagram.com/Dejana Živković

Dejana Živković Instagram

Dejana Živković, naša poznata manekenka, trenutno je u četvrtom mesecu trudnoće i sa izabranikom Filipom čeka prvo dete. Par uživa u ljubavi, ali i u luksuzu, s obzirom na to da su se uselili u stan koji su pazarili, a koji se nalazi u novoj zgradi, u kojoj je nekretninu pazario i Novak Đoković.

Njihov luksuzni stan ima oko 100 kvadrata, a jasno je da sa opremanjem za ovo zadovoljstvo nisu iskeširali ispod 400.000 evra. Međutim, na Dejaninom profilu postoji svega jedna objava sa nekoliko sličnih fotografija, na kojima se vidi stan u kojem živi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deyana (@dejanazivkovic)

 

Ako se u obzir uzme to da kvadrat nije bio ispod 3.500 evra, te da njihov stan ima oko 100 kvadrata, jasno je da, sa opremanjem, za ovo zadovoljstvo nisu iskeširali ispod 400.000 evra. 

Međutim, na Dejaninom profilu postoji svega jedna objava sa nekoliko sličnih fotografija, na kojima se vidi stan u kojem živi.Ipak, i to je sasvim dovoljno da bi se zaključilo o kakvom je luksuzu reč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading