PEVAČICA OSRAMOTILA DARKA LAZIĆA JAVNO: Andreana Čekić otkrila najmračnije detalje njenog kuma! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

26.10.2021

22:58

Pevačica Andreana Čekić otkrila je šta zamera njenom kumu i kolegi Darku Laziću!

ST/D. KADIĆ, Privatna arhiva

Andreana Čekić progovorila o Darku Laziću

 

Pevačica Andreana Čekić pojavila se u emisiji ,,Amidži šou" kod voditelja i autora Ognjena Amidžića, a tom prilikom otkrila je sve novosti iz njenog turbulentnog života. Andreana se ne pojavljuje često u javnosti, osim ako nema neki povod za to, a ovaj put otkrila je sve o svom kumu i velikom prijatelju Darku Laziću

Naime, prethodnih dana odjeknula je vest da su se pevač Lazić i njegova voljena Barbara Bobak ponovo potukli, te da je navodno njoj slomljen prst. Oni se nisu oglasili do sada tim povodom, a Andrea je ovaj put otkrila šta je najviše nervira kod kuma. 

youtube.com/AmiG Show

Andreana Čekić i Aleksandra Mladenović

 

Poznato je da je Andreana za Darka u svakom trenutku bila podrška, javno, ali i privatno. Svakodnevno se čuju. dogovaraju, a i nastupaju. Kada se saznalo da je Darko ostavio Marinu Gagić i stupio u vezu sa Barbarom, Andreana ga je odmah podržala i javno stala u njegovu zaštitu. Međutim, postoji nešto što je mnogo nervira kod Lazića, pa je ovom prilikom to i otkrila. 

- Više puta, recimo, ne znam što kasni ili se ni ne pojavi! On često ni nema baterije, ali kada je neki dogovro da se negde bude i on prosto ne dođe, a kaže da će da dođe! - ispričala je Andreana Čekić. 

youtube.com/AmiG Show

Andreana Čekić uživo peva

 

Komentari (0)

Loading