BOGDAN SREJOVIĆ JE SRCE POKLONIO NJOJ, A NIJE U PITANJU CECA! Ovo je najbitnija ŽENSKA osoba u njegovom životu pored folk DIVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.10.2021

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan nikad nije krio, koliko je privržen svojoj mladoj mezimici Iskri, koju je dobio u braku sa bivšom suprugom Zoranom Tasovac.

Republika

Foto: Instagram.com

Ceca i Bogdan uživaju u ljubavi

Ceca i Bogdan, odkad su započeli njihovu romansu, svaki njihov zajednički momenat, mediji su se trudili da isprate, ali i pored konstsntnog pritiska od javnosti, ali i iščekivanja, oni i dalje uspevaju da čuvaju svoju intimu, ali takođe ne kriju koliko uživaju jedno u drugome.

Svaki slobodan trenutak koriste da uživaju jedno u drugom, a kada im se ukaže prilika na kratko pobegnu iz Beograda. Međutim, gde god da budu, veoma brzo vraćaju se svojim najmilijma bez kojih nijedno od njih dvoje ne bio to što jeste. Cecina deca su već velika i krenula su svojim životnim putevima, a ćerka Bogdana Srejovića je njegova mezimica, od koje se ovaj aktraktivni mladić ne odvaja.

 

Koliko je vezan za Iskru, koju je dobio u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića, on nikad nije krio, a o tome svedoče brojne fotke, na kojima se vidi da Bogdan koristi svaki slobodan, trenutak da provede sa njom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading