SKRHANA OD BOLA! Aniston se EMOTIVNOM porukom OPROSTILA od svog kolege iz Prijatelja, a reči koje mu je uputila KIDAJU dušu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.10.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer se oprostila od poznatog glumca, a reči koje mu je uputila bi rasplakale svakoga.

Republika

Foto: prinstcreen

Dženifer Aniston tuguje zbog odlaska  glumačke legende

Američki glumac Džejms Majkl Tajler preminuo je u 59. godini. Naime, domaćoj javnosti Tajler je najpoznatiji po ulozi u kultnoj seriji "Prijatelji" u kojoj je tumačio lik šankera Gantera, nesrećno zaljubljenog u Rejčel Grin koju je igrala Dženifer Aniston.

Od svog kolege i prijatelja Dženifer se oprostila putem Instagrama, podelivši scenu iz serije i fotografiju preminulog glumca, čime je natrerala suze milionskom auditorijumu.

 

 

"Prijatelji" neće biti isti bez tebe. Hvala za svaki osmeh koji si uneo u seriju i u naše živote. Nedostajaćeš - napisala je glumica.

Podsetim, Tajler je preminuo u svojoj kući u Los Anđelesu u nedelju ujutro, navodi se u saopštenju njegovog menadžera. Gumcu je 2018. dijagnostikovan kancer prostate, koji se proširio na kosti. Nažalost uz sav napor lekara, ipak glumcu nije bilo spasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading