STIŽU ČESTITKE SA SVIH STRANA! Jovani Jeremić sutra je NAJBITNIJI dan, a evo šta je POVOD voditeljkine sreće!

Autor:

Zabava

24.10.2021

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od lateks izdanja, do vezivanja u studio, pa sve do slavlja rođendana uživo u programu, sve to je ono po čemu se Jovana Jeremić razlikuje od ostalih televizijskih lica.

Republika

Foto: prinstcreen

Jovana Jeremić slavi rođendan

Jovana Jeremić je posle otkaza na Hepi televiziji prihvatila ponudu Pink televizije pa, od tada imamo prilike svako jutro da je pratimo na ružičastoj televiziji. Kontroverzna voditeljka zahvaljujući, svojim nastupima, ali i gorućim temama na kojima uvek briljira, može slobodno poneti i titulu najpoznatije voditeljke. 

Od lateks izdanja, do vezivanja u studio, pa sve do slavlja rođendana uživo u programu, sve su to samo neke od stavki, koje intrigiraju brojni aditorijum. Jovana Jeremić sutra puni 31 godinu, ali je u njenoj emisiji "Novo Vikend Jutro" fešta uveliko počelo.

Foto: prinstcreen

JovanI Jeremić krenule suze

Jeremićeva je od svojih gostiju dobila brojne poklone, u znak zahvalnosti jer im svako jutro čini zanimljivijim, a ona je ostala bez teksta:

- Ja sam u šoku, ne znam više šta da kažem.Hvala vam, ljudi - rekla je Jovana.

Voditeljka televizije Pink je zatim oduvala svećice, a onda se otvorio i šampanjac. Gosti su nazdravljali u Jovanino ime, a bend je zasvirao njene omiljenje pesme.

- Mnogo mi je drago, hvala mi od srca, što ste mi sve ovo priredili. Znala sam da će biti žurka, ali nisam ovo očekivala. Prihvatili ste me svi kao da sam vaša, kao da sam na Pink već deset godina! Neću vas izneviriti ni vas ovde na Pinku, a ni gledaoce - rekla je Jeremićeva kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading