SA PEVAČICE PREŠAO NA STARLETU! Bivši dečko Milice Todorović NAOČIGLED svih OVO radi sa Aleksandrom Mladenović, a svi se pitaju JEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši dečko popularne pevačice Miliče Todorovic, ne gubi vreme, ako je sudeći po fotkama na kojima pozira sa popularnom zadrugarkom Aleksandrom Nikolić

Republika

Foto: printscreen

Milica Todorović i Miloš Paunović

Iako su mnogi mislili da će stati na ludi kamen, pevačica Milica Todorović i koreograf Miloš Paunović su raskinuli, a ta informacija je kao bomba odjeknula u svim medijima. Posle više od pet godina ljubavi pevačica je pre dva i po meseca napustila stan u kojem su zajedno živeli. 

Mnogi su spekulisali da je razlog raskida upravo činjenics da je Todorovićeva je shvatila da sa koreografom nema budućnost i da ne gledaju isto na planove kada je život u pitanju, zbog čega je odlučila da ga ostavi, ali kao što uvek biva, oboje su nastavili dalje.

Sada je isplivalka fotka koja pkazuje da je popularni koreograf ne gubi vreme. Naime, Miloš naočigled svih flertuje sa popularnom bivšom zadrugarkom Aleksandrom Nikolić, a ona mu dodatno uzvraća vajb, te je evidentno da joj njegove šale, i više nego prijaju.

Da li će biti nešto između njih vreme će pokazati, a sudeći po tome da je on poznat kao veliki šarmer, sasvim je neizvesno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading