NAKON VESTI DA JE SOFIJA MILOŠEVIĆ PONOVO TRUDNA: Oglasila se Lukina bivša i svima stavila do znanja šta MISLI o Joviću, fudbaler će se PUŠITI kada vidi! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana domaću javnost trese vest da manekenka Sofija Milošević čeka drugo dete sa verenikom Lukom Jovićem, a sada se oglasila i njegova bivša i svima stavila do znanja, šta misli o fudbaleru.

Republika

Foto: Starsport/Instagram.com/andjela_manitasevic

Anđela Manitašević otkrila šta misli o Joviću

Anđela Manitašević, bivša devojka fudbalera Luke Jovića sa kojim ima sina u junu prošle godine se verila za igrača Spartaka Nemanju Brakovića, a sada čeka i prinovu sa svojim izabranikom, te možemo reći da je ova atraktivna brineta uložila napore da zaboravi mladog fudbalera.

Ovih dana domaću javnost trese vest da manekenka Sofija Milošević čeka drugo dete sa verenikom Lukom Jovićem, sa kojim već ima jednogodišnjeg sina Alekseja, a sada se oglasila i njegova bivša ljubav na instagramu, Anđela Manitašević, te svojom objavom svima stavila do znanja, da je to ni malo ne potresa.

Foto: printscreen

Lukina bivša se oglasila

Ona je na svom instagram profilu postavila fotografiju iz lifta, uz komentar "Ponovo dostupna trenerka", čime je pokazala  da je ova vest nije ni malo dotakla, a nakon toga je postavila fotku sa svojim verenikom, shodno fotki, možemo zaključiti da joj u ljubavi cvetaju ruže, tako da je zaključak. da su bivši partneri nastavili svako svoj život i da grade vlastite sreće.

Foto: printscreen

Anđela Manitašević uživa sa verenikom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading