PREMIJERKA ODGOVORILA PROTIĆU: Besramne su laži da članovi Kriznog štaba primaju 400 hiljada dinara mesečno

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

24.10.2021

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko iz Kriznog štaba nikada nije ni jedan dinar primio za svoj rad u tom telu, poručila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić.

Republika

Foto: printscreen/Tanjug

Ana Brnabić

- Besramne su laži lidera nekadašnjeg DOS, Milana St. Protića, o tome da članovi Kriznog štaba primaju 400.000 dinara mesečno. Toliko godina nisu na vlasti, a ne mogu da prestanu da maštaju o mesečnim apanažama - navela je Brnabić na Tviteru.

Protić je ranije za Novu.rs rekao da je narod u Srbiji ponižen i da se to može uočiti na brojnim mestima, a kao primer navodne poniženosti, apostrofirao je članove Kriznog štaba, za koje tvrdi da su se “odrekli svog znanja, titula i diploma”, i da ćute zbog 400.000 dinara mesečno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kiki

24.10.2021 10:31

Jel' to onaj Milan St. Protić?

Pera

25.10.2021 20:27

St. Protić: ponižava, ismeva, ne priznaje ništa, priča samo o posledicama, obećano ne ispunjava. Nikakvu korist Srpski narod od tvoje priče nije imao. Obećano narodu ostalo kod tebe i družine. Itd...................