ŠOK U STUDIU! Domino dama MAFIJALA nad Jovanom Jeremić, voditeljka završila VEZANA uživo u programu! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić poznata je kao najkontroverznija voditeljka, koja uvek svojim brojnim gledaocima pruži neviđeni spektakl.

Republika

Foto: printscreen

Jovana Jeremić važi za najpoznatiju voditeljku

"Novo jutro" sa Jovanom Jeremić, retko kad prođe bez zanimljivih i šokantnih dešavanja, pa je tako bilo i ovog puta. Voditeljka je i ovog puta napravila haos na Pinku, a u svemu joj je pomogla domino dama.

Naime, voditeljka je ugostila domino damu u studio koju je potom pustila da je veže. Jovana je sagovornicu pitala sve o tajnama zanata, a onda je ova pokazala šta neki klijenti vole da im radi, to ni manje ni više već na Jovani, voditeljka se naravno ovome nije protivila, te su njih dve ubrzo postale senzacija.

Foto: printscreen

Domino dama vezala Jovanu Jeremić

 

Podsetmo, prošle nedelje Jovana je se pojavila u zelenom lateks izdanju, s kojim je zapalila društvene mreže, ali i suprotni pol, a niko nije ostao ravnodušan na voditeljkino izvajano telo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading