FEŠTA NA VENČANJU TAMARE ĐURIĆ! Starletin bivši u VRELOJ AKCIJI sa MISTERIOZNIM MUŠKARCEM, gosti u NEVERICI!? (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2021

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera na venčanju je bila i više nego dobra, te su gosti dali sebi malo oduška i završili u vreloj akciji.

Republika

Foto: Republika.rs

Tamara Đurić se juče udala za Nikolu Kaćarevića

Starleta Tamara Đurić, juče se u Hramu Svetog Save zavetovala na večnu ljubav ocu svoje ćerke Tamare, biznismenu Nikoli Kačareviću, a na iznenađenje mnogih, venčanju je prisustvovao i njen bivši partner Dejan Palić Makarona. Zanimljivo, upravo je Makarona prvi čestitao novopečenim mladencima na krštenju i venčanju.

Posle venčanja i krštenja njihove mezimice, Tamara i njen novopečeni suprug slavlje su nastavili u jednom prestoničkom lokalu, gde je ujedno bilo i održano građansko venčanje. Slavlje je bilo proteklo u intimnom i izabranom krugu ljudi, a nakon nekog vremena, mladin bivši se malo opustio i dao sebi oduška, te završio u akciji sa misterioznim muškarcem.

 

 

"Ko je taj muškarac", "Sigurno se šale", "Ludi su" - samo su bili neki od komentara

U prilogu iznad, možete pogledati kako je sve to izgledalo. Podsetimo,Tamara i Dejan dugo su bili u vezi, a nakon emotivnog razlaza par je ostao u prijateljskim odnosima.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading