JA SAM PRAVOSLAVNA HRIŠĆANKA: Nakon što se UDALA Tamara Đurić progovorila o SLEDEĆIM KORACIMA, a evo šta je rekla o SUPRUGU! (FOTO/ VIDEO)

Autor:

Zabava

23.10.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša voditeljka i rijaliti učesnica, danas je u Hramu Svetog Save, izgovorila sudbonosno "DA" biznismenu Nikoli Kačareviću. Nakon famoznog venčanja, na kojem je starleta blistala i svu pažnju ponela, usledilo je i krštenjene njihove mezimice. Starleta je potom zas novinare Republike. rs otkrila kako se oseća sada kao udata, kao i da li će se nešto u njenom životu nadalje promeniti.

Republika

Foto: Republika.rs

Tijana Đurić se danas udala

Vest da će se bivša rijaliti učesnica Tamara Đurić danas zavetovati na večnu ljubav biznismenu Nikoli Kačareviću odjeknula je u domaćim medijima.

Popularna starleta i bivša voditeljka Tamara Đurić danas se zavetovala na večnu ljubav svom partnertu, biznismenu Nikoli Kačareviću. Venčanje se održalo u Hramu Svetog Save, a ujedno su ovaj dan iskoristili i za krštenje njihove mezimice Tamare.

Foto: Republika.rs

Venčanje se odigralo u bliskom krugu ljudi

Nakon što su se slegli utisci, posle velikog koraka koji su danas napravili, starleta Tijana Đurić je za ekipu portala Republike.rs progovorila o tome, na koji način će udaja za biznismena promeniti stvari u daljem životu:

- Osećam se udato, nece se nista znacajno promeniti u mom životu, ja sam pravoslavna hriscanka i mnogo mi znači sto sam krstila ćerku - Ističe Tamara, a potom se nadovezala i na svog supruga, za kojeg smatra da ima malo blaži pristup, kada je u pitanju roditeljstvo:

- Ja volim lepo vaspitanu decu i mislim da spadam u stroge roditelje, za razliku od mog supruga, koji je sušta suprotnost od mene. Ja svojoj ćerci neću dozvoliti da radi svašta - ističe Tamara za portal Republike.rs.

Inače, na iznenađenje mnogih, venčanju prisustvuje i njen bivši partner Dejan Palić Makarona sa kojim je starleta dovođena u vezi i nakon njihovog raskida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bez osude

24.10.2021 07:07

Ocigledno da joj dusa vapi za smirenjem. Nadam se da ce promeniti zivot iz korena. Pre svega zbog deteta.