SIN SNEŽANE ĐURIŠIĆ PRAVI LOM GDE GOD DA SE POJAVI: U naletu BESA zveknuo ŠAMARČINU Zorici Marković, pevačica nije mogla da se OPASULJI!

Autor: Republika

Zabava

21.10.2021

15:35

Zorica Marković do detalja opisala prvi susret sa sinom Snežane Đurisić, koji će pamtiti po svemu sudeći jako dugo.

Republika.rs

Zorica Marković je nedavno zatvorila kafanu

Zorica Marković je držala kafanu Ognjište, koja je bila jako popularna među estradim umetnicima, sve do 2017. godine, kada je preko noći odlučila da zatvori kafanu, a ta vest mnoge je potresla.

Pevačica Zorica Marković, osim po dobroj muzici, poznata je po tome što je priređivala neverovatno dobar provod svojim gostima u njenoj kafani, a malo ko je znao da i da je sin Snežane Savić, često svraćao tu. Pevačica se sada prisetila jedne situacije, koja je nastala prilikom njegovog dolaska, te je do detalja opisala, kako je susret izgledao:

- Snežanin sin Marko je bio nedavno kod mene u kafani, svratio uveče sa jednim drugom na piće i na muziku. Odmah sam mu prišla i ponudila da ga častim pićem, ali nije hteo. Dečko pije samo gazirani sok. Ja njega mnogo volim i dugo ga znam – rekla je Zorica za Star i dodala:

 

 

Sećam se nekih turneja i koncerata u Sava centru kada ga je Sneška dovodila. Imao je možda neke četiri godine kada je u garderobi hteo da mi uzme neku šminku da se igra, a ja mu nisam dala. Tada mi je tako zveknuo šamarčinu da ću to pamtiti ceo život. Ja sam se folirala da plačem, a on mi se smejao, kasnije mu je bilo žao što me je udario. A Snežana je odmah rekla: „Marko šta to radiš teta Zorici!‘ Posle se i ona smejala – zaključila je pevačica. 

 

 

Komentari (1)

Loading