TRUDNA MAJA BEROVIĆ UZDRMALA JAVNOST! Pevačica otkrila POL DETETA, stižu čestitke sa svih strana!

Autor:

Zabava

17.10.2021

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o trudnoći Maje Berović zagrejala je domaću javnost, a danas je pevačica konačno donela odluku da se oglasi i tako postavila fotku na društvene mreže sa trudničkim stomakom i tako izazvala lavinu komentara.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maja Berović na nastupu

Vest da je poznata pevačica Maja Berović trudna, već neko vreme puni medijske stupce. Pevačica dugo nije htela da otkriva, da li su ti navodii istiniti, a sada je napokon donela odluku da se oglasi, i tako je javnosti potvrdila da su glasine o njenom blaženom stanju, bile isitinite.

Njen izabranik Alen i Maja zasigurno uživaju u činjenici da će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja, a ova vest je obradovala njenje mnogobrojne pratioce i obožavaoce, ali naravno i kolege sa estrade. Ono što je mnoge zanimalo, jeste kojeg će pola biti beba, a mi pevačica je otkrila radosnu vest da čeka dečaka. 

 

Podsetimo, Maja je ranije u javnosti govorila da ima veliku želju da se ostvari u ulozi majke, a kako je tada navodila, zbog karijere je čekala pravi momenat za to, izgleda da je sada došao pravi momenat, ami im želimo svu sreću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading